Ο Παναθηναϊκός ξέρει να παίρνει τα ντέρμπι, η ΑΕΚ όχι

Σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό το ντέρμπι στην OPAP Arena στην... κούρσα του πρωταθλήματος  

Τι και αν έχουν πειστεί πως… παίζουν εξωγήινο ποδόσφαιρο κάποιοι; Τι και αν οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν την ΑΕΚ ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στο ντέρμπι της OPAP Arena με τον Παναθηναϊκό; Τι και αν ο χώρος του ελλαδικού ποδοσφαίρου έχει υποτιμήσει το Τριφύλλι επειδή στα τελευταία 3 παιχνίδια του, έχει 2 ισοπαλίες και 1 νίκη και δεν έχει πιάσει τα στάνταρ που μας είχε συνηθίσει στις πρώτες 10 αγωνιστικές της Superleague;

Όσο και αν κάποιοι θέλουν τους Πράσινους να πάνε σαν… πρόβατα στην σφαγή στο ντέρμπι της Κυριακής (8/1, 19:30) στην έδρα της Ένωσης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του δεν θα τους κάνουν το χατίρι. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός την φετινή σεζόν, είναι η καλύτερη ομάδα στα ντέρμπι, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ίδιοι οι αριθμοί.

Η βαθμολογία στις αναμετρήσεις μεταξύ των Big-5 είναι η εξής: Πρώτος ο Παναθηναϊκός με 10 βαθμούς σε 4 ματς. Στην 2η θέση “συγκατοικούν” ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με 7 βαθμούς, με τον Δικέφαλο του βορρά όμως να έχει 1 παιχνίδι παραπάνω. Ενώ, ο Άρης με 1 αγώνα παραπάνω και εκείνος με 4 βαθμούς βρίσκεται στο +2 από τον τελευταίο Ολυμπιακό, των μόλις 2 βαθμών.

Διαβάστε περισσότερα στο paopantou.gr

Πηγή: paopantou.gr