Νόβακ Τζόκοβιτς: Μυστήριο με σκεύασμα που του δόθηκε κατα τη διάρκεια του Αustralian Open - Βίντεο

Ο Σέρβος σταρ, στα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, φαίνεται πως παίρνει οδηγίες από χαρτάκι που έχει κολλήσει ο προπονητής του πάνω σε μπουκάλι

Το γύρο του διαδικτύου κάνει για άλλη μία φορά βίντεο που παρουσιάζει τον προπονητή του Νόβακ Τζόκοβιτς, να δίνει ένα μπουκάλι αγνώστου περιεχομένου,στον δημοφιλή τενίστα κατά τη διάρκεια του Australian Open, στο οποίο φαίνεται να εχει κολλήσει χαρτάκι με οδηγίες.

@carofloresdenaya #novakdjokovic #australianopen2023 #ausopen2023 #AusOpen @Australian Open #ao2023 ♬ Mission Impossible (Main Theme) - Favorite Movie Songs

Η εξαιρετική πορεία του Σέρβου τενίστα στο Australian Open, παρά τον τραυματισμό του στο πόδι, αρχίζει να φθείρεται μετά τις νέες κατηγορίες ότι μπορεί να παραβίασε τους κανόνες του τουρνουά.

Ο Σέρβος σταρ, στα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, φαίνεται πως παίρνει οδηγίες από χαρτάκι που έχει κολλήσει ο προπονητής του πάνω σε μπουκάλι κατά τη διάρκεια της νίκης του επί του Γάλλου Ένζο Κουακό στον δεύτερο γύρο του Australian Open και στη συνέχεια να το πετάει. Το συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του τάιμ άουτ με τον Γάλλο αντίπαλο του.

Κάτι παρόμοιο έχει όμως ξανασυμβεί, με τον Τσιτσιπά.

Οι κινήσεις του Τζόκοβιτς τον πρόδωσαν, καθώς ο Σέρβος τενίστας διάβασε προσεκτικά το χαρτάκι από το μπουκάλι που παρέλαβε από τον προπονητή του, πριν το πετάξει.

Το βίντεο που ήρθε στο φως από χρήστη του TikTok, έχει προκαλέσει ανησυχίες ότι ο Τζόκοβιτς και η ομάδα του μπορεί να έχουν παραβιάσει τους κανόνες που διέπουν το τουρνουά, ενώ παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα, τον Νοέμβριο σε έναν αγώνα εναντίον του Στέφανου Τσιτσιπά, για το Paris Masters, μόνο που τότε ο Σέρβος τενίστας είχε προκαλέσει αντιδράσεις σχετικά και με το σκεύασμα το οποίο έλαβε πάλι από τον προπονητή του.
 

Πηγή: skai.gr