Κλείσιμο

Νικολογιάννης: Σπουδαίο ότι ο Παναθηναϊκός κρατάει υψηλό επίπεδο και είναι και πρώτος

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο ότι ο Παναθηναϊκός δεν δυναμιτίζει το κλίμα και παράλληλα πάει να πάρει το πρωτάθλημα με το ποδόσφαιρο του, ενώ κατέγραψε και τις δυσκολίες

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης την προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός να πάρει τον φετινό τίτλο χωρίς ταυτόχρονα να είναι τοξικός, αλλά μέσω της δουλειάς του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των ποδοσφαιριστών του.

«Πρέπει να πούμε δύο λόγια για το πόσο σημαντικό είναι αυτό που πάει να κάνει ο Παναθηναϊκός, μετά και τη χθεσινή σύσκεψη ντροπής από συγκεκριμένους παράγοντες.

Είναι πολύ σημαντικό πρώτον ότι κρατάει ένα πολύ υψηλό επίπεδο σε όλες τις τοποθετήσεις του και αυτό το συνδυάζει με την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ σπουδαίο και θα πρέπει αυτό να το επιβραβεύσει ο κόσμος. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνει, αλλά αυτό είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο.

Εγώ θέλω ένα ποδόσφαιρο που θα το κρίνουν οι παίκτες και θα παίζεται στα γήπεδα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει στο τέλος, αλλά είναι κάτι που πρέπει να επισημάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επανέλαβε ότι η θέση των «πράσινων», όπως αυτή εκφράστηκε και χθες στη συνάντηση των «6», είναι να έρθουν ελίτ διαιτητές από τα δέκα κορυφαία πρωταθλήματα.

Όσον αφορά την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Βόλο, ο Νικολογιάννης δεν απέκλεισε ο Κουρμπέλης όχι μόνο να μπει στην αποστολή τελικά, αν προπονηθεί στα τέλη της εβδομάδας, αλλά και να παίξει κάποια λεπτά.

Ενώ επισήμανε ότι θα πρέπει οι φίλοι του «τριφυλλιού» να καταλάβουν πως, οτιδήποτε κι αν συμβεί στη Λεωφόρο, θα χαλάσει την προσπάθεια του Γιοβάνοβιτς και των παικτών του, ζητώντας αυτοσυγκράτηση από όλους, ανεξάρτητα του τι μπορεί να συμβεί.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: sport-fm.gr