Νικολογιάννης: «Πρέπει να είναι ο καλύτερος Παναθηναϊκός του β’ γύρου – Την άλλη εβδομάδα ανανέωση για τον Αϊτόρ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ξεκαθάρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει το «διπλό» με τον Άρη ενώ τοποθέτησε τις εξελίξεις με Αϊτόρ για την άλλη εβδομάδα.

Θέμα ημερών είναι να ανανεώσει και τυπικά τη συνεργασία του με τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ο Παναθηναϊκός όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.
«Πιθανότατα την άλλη εβδομάδα ο Αϊτορ θα έρθει στην Ελλάδα να συνεχίσει την αποθεραπεία του, να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του και να επικυρωθεί και τυπικά η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό. Επειδή ρωτάει ο κόσμος, δεν υπάρχει πιθανότητα να προλάβει τα πλέι οφ, αλλά από του χρόνου θα αποτελέσει ξανά τη μεγάλη δύναμη της ομάδας. Είναι μια μεγάλη απουσία και δυσαναπλήρωτη, που δεν φάνηκε τόσο στην αρχή της σεζόν αλλά το βλέπουμε τώρα», είπε μεταξύ άλλων.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» έχει να σκοράρει από τις 17 Γενάρη του 2021 στη Θεσσαλονίκη απέναντι στους «κίτρινους» και εκείνο το 0-1, ενώ αυτή ήταν και η τελευταία του νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», επιβεβαιώνοντας τη δυσκολία του κυριακάτικου αγώνα.
Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι πρέπει ο Παναθηναϊκός να κάνει την καλύτερη του εμφάνιση στον δεύτερο γύρο για να πάρει το «τρίποντο».
Ενώ κατέγραψε και τα πολλά προβλήματα που έχουν προκαλέσει στους «πράσινους» τη φετινή σεζόν οι διάφορες ιώσεις, με τελευταίο «θύμα» τον Σπόραρ.

Πηγή: sport-fm.gr