Νικολογιάννης: «Κινούνται ήδη στον Παναθηναϊκό για μεταγραφές - Ίσως φύγει ο Διούδης τον Γενάρη»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι στον Παναθηναϊκό κοιτάνε ήδη κάποιες περιπτώσεις παικτών, χωρίς κάτι το προχωρημένο ωστόσο, ενώ μίλησε για τις αποχωρήσεις και τις ανανεώσεις.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση ποδοσφαιριστών για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, χωρίς πάντως να έχει καταλήξει στους «εκλεκτούς» του, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.
«Έχουν πέσει στο τραπέζι ονόματα παικτών για μεταγραφές. Κινούνται ήδη στον Παναθηναϊκό, κοιτάνε κάποιες περιπτώσεις χωρίς να μιλάμε για κάτι προχωρημένο. Γίνεται μια προσπάθεια να μην έρθουν 25-26 Γενάρη οι παίκτες. Έχει δύσκολο μήνα μετά την επανέναρξη, θα χρειαστεί να έχει λύσεις, τουλάχιστον έναν χαφ κι έναν εξτρέμ. Θα έχει επιστρέψει και ο Παλάσιος, ενώ ο Μπερνάρ μπορεί να παίξει και αριστερό εξτρέμ. Αν προκύψει κάτι άλλο στην πορεία θα το δούμε, δεν αποκλείω δηλαδή να έρθει ένας στόπερ υπό προϋποθέσεις», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για το αν είναι κάποιος από το υπάρχον ρόστερ του «τριφυλλιού» να φύγει, ο ρεπόρτερ του σταθμού κατονόμασε τους Σαβιέρ, Καμπετσή και Διούδη, σημειώνοντας πως ίσως ο τελευταίος αποχωρήσει τον Ιανουάριο.
Ενώ σε ό,τι αφορά στις ανανεώσεις συμβολαίων, ο Νικολογιάννης ανέφερε για Αϊτόρ και Σένκεφελντ ότι έχουν γίνει ήδη συζητήσεις, ενώ υπάρχει επιθυμία από πλευράς Παναθηναϊκού να μείνουν και οι Κουρμπέλης-Ρούμπεν. Αντιθέτως για Σάρλια και Πούγγουρα η κουβέντα θα πάει για το καλοκαίρι.

Πηγή: sport-fm.gr