Νικολογιάννης: Ίσως έχει βρει και άλλον πλην Λινγκρ ο Παναθηναϊκός – Μόνο εκτιμήσεις για Κουρμπέλη

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να έχει εντοπίσει και άλλο 10άρι πλην του Όντρεϊ Λινγκρ, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Δημήτρη Κουρμπέλη

Όλα… ανοιχτά όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, αναφορικά με το αν ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα παραμείνεις τον Παναθηναϊκό ή θα αποχωρήσει με προορισμό την Τράμπζονσπορ.

«Ο Κουρμπέλης είναι ένα παιδί που είναι πάρα πολύ κλειστό, άρα δεν βγαίνει τίποτα από αυτόν. Από τον Παναθηναϊκό βγαίνουν ελάχιστα, άρα μπορούμε να κάνουμε μόνο εκτιμήσεις. Από τη στιγμή που δεν έχει πει ναι στην Τράμπζονσπορ ενώ υπάρχει εδώ και ημέρες η πρόταση του Παναθηναϊκού, δείχνει πως το σκέφτεται. Είμαστε σε φάση αναμονής, δεν νομίζω ότι θα αργήσει και πολύ. Υπάρχουν επαφές Κουρμπέλη-Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες. Τους παίκτες που θέλεις να ανανεώσεις σαν ομάδα πρέπει να το κάνεις νωρίτερα, ένα εξάμηνο πριν. Επαναλαμβάνω ότι αν φύγει ο Παναθηναϊκός θα πάρει δεδομένα βασικό, αν μείνει όχι», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι δεν αποκλείει το «τριφύλλι» να έχει βρει κάποιον παίκτη πλην του Λινγκρ για τη θέση του μέσου και να μην έχει γίνει γνωστός.

Πηγή: sport-fm.gr