Νικ Καλάθης: Το… πράσινο «colpo grosso» του καλοκαιριού

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα πως θα αποδεσμεύσει το Νικ Καλάθη, έδωσε σε πολλούς την εντύπωση πως ο επόμενος σταθμός για τον ομογενή γκαρντ θα είναι η Αθήνα και το ΟΑΚΑ.

Μετά την ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πως επιστρέφει στα κοινά του Εξάστερου, επικράτησε ένας χαμός στις τάξεις των φίλων του Τριφυλλιού, με την μεταγραφολογία να έχει τη τιμητική της. Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα πως θα αποδεσμεύσει το Νικ Καλάθη, έδωσε σε πολλούς την εντύπωση πως ο επόμενος σταθμός για τον ομογενή γκαρντ θα είναι η Αθήνα και το ΟΑΚΑ. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά εκείνο που είναι σίγουρο είναι πως μια τέτοια ενδεχόμενη μεταγραφή θα άλλαζε πλήρως το επίπεδο του Παναθηναϊκού.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Εξάστερος θα ήταν πλήρης στη θέση «1», αφού πίσω από τον Καλάθη θα υπάρχει και ο Lee. Επίσης, ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής, θα έκανε «χαρούμενους» αρκετούς παίχτες του Τριφυλλιού με τις ασίστ του. Γενικότερα με τον στυλ του παιχνιδιού του, θα μπορούσε να αλληλοεπιδράσει με τον τρόπο που αγωνίζεται τόσο ο Νέντοβιτς όσο και ο Παπαγιάννης. Είναι προφανές πως ο Νικ, σε όποια ομάδα και αν αγωνιστεί, θα την αναβαθμίσει ποικιλοτρόπως, αφού είναι ένας παίχτης με μεγάλη εμπειρία στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός αν έκανε κίνηση και κατάφερνε να κερδίσει την υπογραφή του διεθνούς άσου, θα είχε κάνει το απόλυτο «colpo grosso» του καλοκαιριού, ανεβάζοντας τόσο τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν όσο και τη δίψα του κόσμου για έναν κανονικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

Πηγή: paopantou