ΚΑΙΡΟΣ

NBA: Αποσύρεται ο Κόμπι Μπράιαντ

«Αυτή η σεζόν είναι ό,τι απέμεινε να δώσω», δήλωσε ο σούπερ σταρ των Λέικερς και με αυτή τη φράση ανακοίνωσε επίσημα πως στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα πει «αντίο» στα παρκέ ύστερα από 20 χρόνια καριέρας.

Ο «Black Mamba» συνέχισε: «Η καρδιά μου μπορεί να δεχθεί τα σφυροκοπήματα. Το μυαλό μου μπορεί να το διαχειριστεί. Αλλά, το σώμα μου ξέρει πως ήρθε η ώρα να πω αντίο». Πλέον, απομένουν 67 αγώνες για την ομάδα του Λος Άντζελες, την οποία δεν άφησε ποτέ από το 1996 μέχρι σήμερα ο 37χρονος Κόμπι και αυτοί θα είναι οι τελευταίοι του στον «μαγικό κόσμο».

Μάλιστα, λίγη ώρα αφότου ο Κόμπι Μπράιαντ προέβη σε αυτή την ανακοίνωση, ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, έκανε την εξής δήλωση: «Με 17 συμμετοχές σε All Star Game, ένα βραβείο MVP, πέντε πρωταθλήματα με τους Λέικερς, δύο χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και με μία αμείλικτη ηθική δουλειάς, ο Κόμπι Μπράιαντ είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του αθλήματός μας. Είτε αγωνίζεται σε τελικούς του NBA, είτε κάνει σουτ μετά τα μεσάνυχτα σε ένα άδειο γήπεδο, ο Κόμπι έχει μία άνευ όρων αγάπη για το άθλημα. Είμαι ένας από τους εκατομμύρια θαυμαστές του στον κόσμο και τον συγχαίρω για την απίθανη καριέρα που είχε στο NBA, αλλά και τον ευχαριστώ για τις πολλές αξέχαστες αναμνήσεις».

Αναλυτικά η επιστολή του Κόμπι Μπράιαντ στην ιστοσελίδα «theplayerstribune.com»:


Πηγή: skai.gr