Νάπολι και Τότεναμ «κοντράρονται» για το παιδί-θαύμα της Φενέρμπαχτσε

Ο Αρντά Γκιουλέρ έχει μπει στα μεταγραφικά «ραντάρ» των Νάπολι και Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να δίνουν μάχη για τον νεαρό μέσο

Ανάμεσα σε Νάπολι και Τότεναμ έχει μπει το wonderkid της Φενέρμπαχτσε, Αρντά Γκιουλέρ. Πρόκειται για έναν παίκτη από τα σπλάχνα της τουρκικής ομάδας, ο οποίος μόλις στα 17 του χρόνια έχει απασχολήσει κορυφαίες ομάδες, ενώ έχει χαρακτηριστεί ως ένα επερχόμενο ταλέντο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα, τόσο η Νάπολι, όσο και η Τότεναμ έχουν… βάλει στο μάτι τον Γκιουλέρ και έχουν ήδη προσεγγίσει τη Φενέρμπαχτσε για να τον αποκτήσουν. Η τουρκική ομάδα ζητάει πάνω από 10 εκατομμύρια για τον 17χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του με τη πρώτη ομάδα της εθνικής του.

Φέτος, ο Γκιουλέρ, έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε, σε όλες τις διοργανώσεις, μοιράζοντας μία ασίστ και πετυχαίνοντας τρία γκολ. Τα περσινά νούμερα του, βέβαια, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Σε 24 εμφανίσεις με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας, έχει απολογισμό 7 γκολ και 11 ασίστ.

Πηγή: sport-fm.gr