Μπάσκετ - Μπέικον: «Βλέπω τον εαυτό μου πολλά χρόνια στην Ελλάδα, αν δεν αποσυρθώ»

Ο Ντουέιν Μπέικον έκανε live στο Ιnstagram δηλώνοντας πως θέλει να μείνει στην Ελλάδα, ενώ τόνισε πως έχει σκεφτεί πολλές φορές να αποσυρθεί για να είναι κοντά στα παιδιά του που ζουν μόνιμα στις ΗΠΑ

Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα στη φετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό, είναι ο Ντουέιν Μπέικον.

Ο Αμερικανός ήρθε στην Ελλάδα ως ο παίκτης που θα λύσει τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, αρχικά έδειξε να κάνει κάτι τέτοιο, ωστόσο είδε την απόδοσή του να πέφτει σταδιακά, ενώ πριν λίγο διάστημα είχε μπλεξίματα με πειθαρχικά παραπτώματα. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει μία έντονη αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του.

Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται να βλέπει με καλή προοπτική την παρουσία του στον Παναθηναϊκό. Ο Μπέικον έκανε ένα iive στο instagram, όπου εξέφρασε τους προβληματισμούς του για το γεγονός πως πρέπει να είναι μακριά από τα παιδιά του, ωστόσο τόνισε πως αν δεν αποσυρθεί για να είναι κοντά τους, θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Μου λείπουν τόσο πολύ τα παιδιά μου. Κάποιες φορές σκέφτομαι να αποσυρθώ για να είμαι κοντά τους. Είμαι μόλις 27 και αγαπώ το μπάσκετ, αλλά είναι δύσκολο να είμαι εγώ εδώ κι αυτά στις ΗΠΑ. όταν έχεις παιδιά, έχεις και ευθύνη. Σίγουρα τα λεφτά είναι καλά, στην Ευρώπη βγάζω περισσότερα κι από κάποιους παίκτες στο ΝΒΑ, αλλά η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Δεν λέω ότι αποσυρομαι, μου αρεσει πολυ εδώ, απλά πως είναι δύσκολο να είμαι τόσο μακριά τους. Και δεν είναι εύκολο να μπουν σε ένα αεροπλάνο και να έρθουν από την άλλη άκρη του κόσμου, γιατί δεν είμαι πια μαζί με τη μητέρα τους. Δεν κλαίω αλλά είμαι συναισθηματικά φορτισμένος. Η άφιξη της μητέρας μου εδώ με εκανε να σκεφτώ κάποια πράγματα. Βλέπω τον εαυτό μου πολλά χρόνια στην Ελλάδα αν συνεχίσω να παίζω. Για μένα τα παιδιά μου είναι πάνω από τα χρήματα»

Πηγή: sport-fm.gr