ΚΑΙΡΟΣ

Μαραντόνα στους κληρονόμους του: Δεν θα σας αφήσω τίποτα. Θα τα χαρίσω όλα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ανήρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, με το οποίο αρνείται τις φήμες για την υγεία του.

Απαντώντας στην κόρη του Τζιανίνα, η οποία είχε δημοσιεύσει μια σειρά από ιστορίες, μέσα από τις οποίες έδειχνε την ανησυχία της για τον πατέρα της.
 
«Γεια σας, θέλω να σας πω ότι δεν πεθαίνω. Είμαι απασχολημένος γιατί εργάζομαι, πόνεσα πολύ για την ήττα από την Εστουντιάντες, αλλά δεν ξέρω τι θα ήθελε να πει η Τζιανίνα ή τι προσπαθούσε να ερμηνεύσει, δεν ξέρω», ξεκίνησε ο Μαραντόνα ενώ στην συνέχεια αναφέρει:

"Ξέρω ότι τώρα, καθώς εγώ μεγαλώνω, τους απασχολεί περισσότερο τι θα τους αφήσω. Τους λέω ότι δεν θα τους αφήσω τίποτα, θα τα χαρίσω όλα. Όλα όσα κέρδισα στη ζωή μου θα τα κάνω δωρεές" είπε, μεταξύ άλλων, ο Μαραντόνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y sigo esperando que me devuelvan todo lo que es mío.

A post shared by Diego Maradona (@maradona) on

Η κόρη του είχε γράψει: «Δεν πεθαίνει επειδή είναι κάτι που το σώμα του αποφασίζει, τον σκοτώνουν μέσα του χωρίς να το παρατηρεί, δεν πιστεύω στη φυσιολογική παράμετρο, αλλά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα που του αξίζει. Προσευχηθείτε για αυτόν, παρακαλώ», ανέφερε σε μία από τις αναρτήσεις της. 

 

Πηγή: skai.gr