Μαντσίνι: «Έκανα την καλύτερη επιλογή - Έλαβα ήδη πολλή αγάπη από τους οπαδούς μας»

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και στους στόχους του με το τριφύλλι

Σίγουρος ότι έχει κάνει την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του με την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Ντάνιελ Μαντσίνι στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των πράσινων. Ο Αργεντινός επισημαίνει ότι είχε και άλλες προτάσεις από ομάδες αλλά υπογραμμίζει ότι από την πρώτη στιγμή που έμαθε για το ενδιαφέρον του τριφυλλιού ζήτησε από τον μάνατζέρ του να κάνει ό,τι χρειαστεί για να γίνει η μεταγραφή.

Ανάμεσα σε όσα δηλώνει απευθύνεται στους οπαδούς της ομάδας τους ευχαριστεί για το καλωσόρισμά τους καθώς του έδωσαν πολλή αγάπη και τέλος υπόσχεται ότι θα δώσει πάνω από το 100% για να βοηθήσει.

«Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Έλαβα πολλή αγάπη από όλους. Ήρθα να συνεισφέρω κι εγώ, να δώσω πάνω από το 100% γιατί αυτό είναι το χαρακτηριστικό μου και να πετύχω το μάξιμουμ για τον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ πολύ για όλα», αναφέρει.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο PAO TV το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού:

Είχες πρόταση από αρκετές ομάδες. Γιατί επέλεξες τον Παναθηναϊκό;

«Είναι αλήθεια ότι είχε προτάσεις από διάφορα μέρη. Από τη στιγμή που έμαθα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού δεν αμφέβαλλα ούτε λεπτό και είπα στους ανθρώπους μου: «Κάντε το παν για να γίνει η μεταγραφή». Είναι κάτι που ήθελα ποδοσφαιρικά. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι΄ αυτή την επιλογή και θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη».

Βρίσκεσαι στην Ελλάδα για 4η χρονιά και έχεις εικόνα για τον Παναθηναϊκό. Τι πιστεύεις για την ομάδα της τρέχουσας περιόδου;

«Είναι ο 4ος χρόνος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Προέρχομαι από την Αργεντινή όπου ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και διεθνώς αναγνωρισμένος. Η ομάδα κάνει καλή δουλειά, αυτά που έχει καταφέρει είναι καρπός της προσπάθειας αυτής. Η ομάδα έχει τα πάντα και καθένας μπορεί να συνεισφέρει από την πλευρά του».

Τι προσδοκάς να πετύχεις στον Παναθηναϊκό;

«Να βοηθήσω από τη δική μου πλευρά, να δώσω όλα όσα μπορώ και να γράψω ιστορία κερδίζοντας τίτλους γιατί η ομάδα τους αξίζει. Θα δώσω το παν για το σύλλογο».

Σε έχουμε δει να παίζεις σε όλες τις θέσεις μεσοεπιθετικά. Που προτιμάς να αγωνίζεσαι;

«Στον Άρη είναι αλήθεια ότι έπαιξα σε πολλές διαφορετικές θέσεις. Προτιμώ να παίζω στα δεξιά για έχω συνηθίσει να αγωνίζομαι, αλλά όπως όλοι γνωρίζουν δεν έχω πρόβλημα να παίξω και σε άλλες θέσεις».

Είσαι πρώτος σε ασίστ την εφετινή σεζόν. Σου προσφέρει μεγαλύτερη ευχαρίστηση όταν δίνεις ασίστ ή όταν σκοράρεις;

«Πάντοτε προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα στα παιχνίδια της. Υπάρχουν στιγμές που ο συμπαίκτης μου βρίσκεται σε καλύτερη θέση από εμένα άρα του δίνω ασίστ. Είτε ασίστ είτε γκολ , το βασικό είναι να βοηθάω την ομάδα».

Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού;

«Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Έλαβα πολλή αγάπη από όλους. Ήρθα να συνεισφέρω κι εγώ, να δώσω πάνω από το 100% γιατί αυτό είναι το χαρακτηριστικό μου και να πετύχω το μάξιμουμ για τον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ πολύ για όλα».


 

Πηγή: sport-fm.gr