Κύπελλο Ελλάδας: Όρθιος στο Παραλίμνιο ο ΑΟΑΝ (2-2) και όλα ανοιχτά για την πρόκριση

Ο Απόλλων Παραλιμνίου προηγήθηκε δύο φορές και ο ΑΟΑΝ ισοφάρισε ισάριθμες, με το τελικό 2-2 να αφήνει τα πάντα ανοιχτά για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας

Σε ένα χορταστικό ματς, Απόλλων Παραλιμνίου και Άγιος Νικόλαος έμειναν στο 2-2 στο πρώτο ματς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές, ωστόσο οι Κρητικοί ισοφάρισαν ισάριθμες. Στη ρεβάνς που θα γίνει αρχές Ιανουαρίου, οι δύο εκπρόσωποι της Γ’ Εθνικής θα αρχίσουν τη μάχη τους… από την αρχή, αφού δεν ισχύει ο κανονισμός για τα εκτός έδρας γκολ.

Ο Απόλλων πήρε νωρίς το κεφάλι στο σκορ, με τακουνάκι του Γκέκα στο 11ο λεπτό.

Η απάντηση για τον ΑΟΑΝ ήρθε στο 17’ με τρομερό σουτ του Μηνά που έφερε το ματς στα ίσα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν εκ νέου στο 61’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκέκα, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Σέχου με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή στο 76’. Από κει και πέρα ο Άγιος Νικόλαος άσκησε μεγάλη πίεση μπροστά στα καρέ του Απόλλωνα, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φύγει με το πλεονέκτημα.

Απόλλων Παραλιμνίου (Καραμπετάκης): Νομικός, Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι, Κωνταντινίδης, Γεωργιάδης, Γκέκας (73? Κιουτσεκτσίδης), Ελέζι, Πέτρου, Παπαδόπουλος, Τζαμπέγια.

ΑΟΑΝ (Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Κίτος, Γωνιωτάκης (63 λ.τ. Τσανάι), Χύσι, Ζέλιος, Φουκαράκης, Λάμπρου, Μποτέ (Νοκαι), Μπαράτα (71? Σέχου), Μηνάς, Μελισσόπουλος (Τζιλάι).

Πηγή: sport-fm.gr