Κύπελλο Ελλάδας: Δακρυγόνα έξω από το «Κλ.Βικελίδης» μετά την αναμέτρηση Άρης-Ολυμπιακός

Η αποπνικτική ατμόσφαιρα προκάλεσε αδιαθεσία στον Άλαν Πάρντιου, ο οποίος γι' αυτόν τον λόγο δεν παρέστη στη συνέντευξη Τύπου

Ένταση και δακρυγόνα έξω από το «Κλ. Βικελίδης». Μετά το παιχνίδι (0-1) του Άρη με τον Ολυμπιακό, υπήρξε ένταση μεταξύ οπαδών των γηπεδούχων και δυνάμεων των ΜΑΤ, με τις τελευταίες να ρίχνουν δακρυγόνα.

Μάλιστα, η αποπνικτική ατμόσφαιρα προκάλεσε αδιαθεσία στον Άλαν Πάρντιου, ο οποίος γι' αυτόν τον λόγο δεν παρέστη στη συνέντευξη Τύπου.

Στη θέση του Άγγλου τεχνικού πήγε ο βοηθός του, Τόλης Τερζής, ο οποίος -αφού ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο- σημείωσε ότι το ματς κρίθηκε στο χαμένο πέναλτι των Θεσσαλονικιών.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Τόλη Τερζή:

«Το παιχνίδι κρίθηκε στη φάση του πέναλτι. Αν εκεί σκοράραμε και βάσει του ότι ο Ολυπιακός έπαιζε με δέκα παίκτες τότε θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι έχοντας και τη βοήθεια του κόσμου. Τον στεναχωρήσαμε και του ζητάμε συγγνώμη. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Γκρέι για να ακολουθήσουν κι άλλες στο δεύτερο ημίχρονο. Η μεγάλη μας ευκαιρία ήταν το πέναλτι. Ο Αντρέ ένιωθε καλά για να το εκτελέσει, γι' αυτό πήρε την μπάλα αλλά δε τα κατάφερε. Αν εκεί γινόταν το 1-0 τώρα θα μιλούσαμε για εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Σηκώνουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε για τον στόχο στο πρωτάθλημα».

Πηγή: sport-fm.gr