ΚΑΙΡΟΣ

Ξέσπασμα Μαρινάκη στου Ρέντη: Αρκετά σας ανέχτηκα κι εγώ και ο κόσμος!

Απομακρύνσεις παικτών εδώ και τώρα, πρόστιμο 400 χιλιάδων ευρώ και τη συμμετοχή της ομάδας Κ20 στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια της Super League ανακοίνωσε στους παίκτες της ομάδας ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που πήγε στου Ρέντη και μίλησε σε πολύ σκληρή γλώσσα, εξοργισμένος από την εικόνα της ομάδας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Θέμα χρόνου και η ανακοίνωση για την απόλυση του Οσκαρ Γκαρσία. Με Χρήστο Κόντη στον πάγκο, εκτός απροόπτου, ως το τέλος της σεζόν ο Ολυμπιακός.

«Εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να δημιουργώ. Θα τα χτίσω όλα από την αρχή. Ο Ολυμπιακός θα γίνει η ομάδα που ονειρευόμαστε. Αρκετά σας ανέχτηκα και εγώ και ο κόσμος μας. Να φύγετε από σήμερα και να συνεχίσετε τις διακοπές σας», τόνισε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προαναγγέλοντας το ξήλωμα της αποτυχημένης φετινής ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ χρησιμοποίησε πολύ σκληρά λόγια δείχνοντας πως η υπομονή του έχει στερέψει:


Εν συνεχεία ανακοίνωσε πρόστιμο-μαμούθ, συνολικά 400.000 ευρώ:



Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη είχε και συνέχεια, καθώς τους ανακοίνωσε πως στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια θα κατεβάσει την ομάδα νέων:


Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αναφέρθηκε και στις δικαστικές του περιπέτειες:

Εκλεισε την ομιλία του αναφερόμενος στα μπάτζετ άλλων ομάδων σε σχέση με αυτό του Ολυμπιακού:

Απαγόρευση εξόδου για Μαρινάκη

Με διάταξη της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πειραιά Ειρήνης Τζίβα, απαγορευθηκε η έξοδος απο τη χώρα στον επιxειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη και τους 3 συγκατηγορουμένους του στην υποθεση των εμβασμάτων για το πλοίο Noor 1. H διάταξη θα πρέπει να επικυρωθεί απο το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο. Σύμφωνα με πληρφορίες η εισαγγελική λειτουργός κρίνει ότι είναι ύποπτοι φυγής και για το λόγο αυτό με τη διάταξή της επιβάλλει τον εν λόγω περιοριστικό όρο.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση των εμβασμάτων έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις και η υπόθεση έχει ανατεθεί σε ειδική ανακρίτρια Διαφθοράς.


Πηγή: skai.gr