Κλείσιμο

Παναθηναϊκός: 24 κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα - Έκανε αίτημα για αναβολή της αγωνιστικής

Αίτημα για αναβολή της αγωνιστικής κατέθεσε ο Παναθηναϊκός λόγω 24 κρουσμάτων κορωνοϊού που υπάρχουν στην ομάδα (14 παίκτες και 10 από το προπονητικό τιμ)

Αίτημα για την αναβολή της 9ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας κατέθεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά 24 κρούσματα κορωνοϊού (14 παίκτες και 10 από το προπονητικό τιμ) που εντοπίστηκαν στην ομάδα.

Οι πράσινοι βασιζόμενοι σε ειδική διάταξη του ΚΑΠ η οποία αναφέρει ότι μπορεί να υπάρξει αναβολή αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω υγειονομικών θεμάτων, και συγκεκριμένα λόγω κορωνοϊού, ζητούν την μη διεξαγωγή των αναμετρήσεων που είναι προγραμματισμένες για την αυριανή ημέρα.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρξουν επαφές ανάμεσα στις ομάδες για να ληφθεί η απόφαση για την αναβολή των αγώνων.

Όπως μετέφερε στον "αέρα" του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, ενδέχεται να υπάρξει η απόφαση μέσα στις επόμενες ώρες, αν και η σχετική ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας αναφέρει πως η συνεδρίαση του Συνεταιρισμού για το θέμα είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι.

Η Λίγκα στην ανακοίνωση της αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ανακοινώνεται ότι αύριο Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αναβολή αγώνων ή/και αγωνιστικών ημερών και τυχόν επανορισμός αυτών, αναφορικά με την 9η και 10η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε συνέχεια του από 5/5/2023 έγγραφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

2/ Διάφορα».

Ακούστε το σχετικό ρεπορτάζ του Νίκου Αθανασίου...

Πηγή: sport-fm.gr