«Κολλημένος» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και αυτή την αγωνιστική της Super League

Το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής διεξάγεται στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άρη να κοντράρεται στις 21:15 με την ΑΕΚ

Η Κυριακή είναι γεμάτη μπάλα με τις αναμετρήσεις να αρχίζουν από νωρίς και να είναι όλες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. 

Το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής διεξάγεται στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άρη να κοντράρεται στις 21:15 με την ΑΕΚ και οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στους ιδιαίτερα ανεβασμένους φιλοξενούμενους. 

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 19:30 ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται στο «Απ. Νικολαΐδης» τον Αστέρα Τρίπολης, με μοναδικό στόχο την επικράτηση που θα επεκτείνει το νικηφόρο σερί του. 

Η αγωνιστική δράση όμως αρχίζει στις 16:00 με τον «πληγωμένο» από την ευρωπαϊκή ήττα Ολυμπιακό να αναζητά την αντίδραση στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Μισή ώρα αργότερα ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό.

Και όπως πάντα, αμέσως μετά  το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM, με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και φυσικά εκπομπές, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές.

Η αυλαία όμως της 7ης στροφής του πρωταθλήματος ανοίγει το Σάββατο 8/10 με δύο παιχνίδια. Στις 17:00 αναμετρώνται στο Αγρίνιο οι δύο θετικές εκπλήξεις μέχρι τώρα, ο Παναιτωλικός και ο Βόλος, ενώ στις 19:30 αγωνίζονται στη Νεάπολη ο Ιωνικός με τη Λαμία. 

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 10/10 στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννινα να αγωνίζονται στις 18:00.

Άκουσε και αυτό το ντέρμπι αλλά και όλη την αγωνιστική δράση, στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6
 

Πηγή: skai.gr