Κετσετζόγλου: «Με Σιμάνσκι στόπερ και στη Λεωφόρο η ΑΕΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα με Παναθηναϊκό»

Για την πιθανότατη παραμονή Σιμάνσκι στο κέντρο της άμυνας (αφού στο Μπράιτον πήγε περίφημα) και τη διαχείριση Αλμέιδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (που χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο ντέρμπι του πρωταθλήματος ώσπου ο Ολυμπιακός να δείξει ότι επανέρχεται ως διεκδικητής του τίτλου) ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, εκτίμησε ότι είναι πιθανότατη η παραμονή του Σιμάνσκι στο κέντρο της άμυνας (αφού τα πήγε εξαιρετικά στο Μπράιτον και ο Κάλενς έχει μόλις μια εβδομάδα προπονήσεων).

Σημείωσε λοιπόν ότι μοναδικό ερωτηματικό είναι τι θα κάνει ο Αλμέιδα αν επαναλάβει την περσινή τακτική ν’ αντιμετωπίζει με δυο εξάρια τους «πράσινους», ενώ εκτίμησε ως βέβαιη την παρουσία του Γκαρσία στο αρχικό σχήμα.

Όσο για την εξέλιξη του ντέρμπι, προέβλεψε ότι θα είναι και πάλι ένα κλειστό ματς με μεγάλη ένταση και ότι το αποτέλεσμα (παρόλο που είναι νωρίς) θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία.

Πηγή: sport-fm.gr