Γκονσάλο Μοντιέλ: Ο ποδοσφαιριστής που «σφράγισε» την κατάκτηση του Μουντιάλ κατηγορείται για σεξουαλική κακοκποίηση

Η συγκεκριμένη γυναίκα ισχυρίζεται πως την 1η Ιανουαρίου του 2019, στα γενέθλια του ποδοσφαιριστή, είχε βρεθεί στην κατοικία του, χωρίς τις αισθήσεις της την ώρα του πάρτι, παρά το γεγονός ότι είχε πιει μόλις δύο ποτά

Ο Γκονσάλο Μοντιέλ ήταν αυτός που στην εθνική ομάδα της Αργεντινής στον τελικό του  Μουντιάλ 2022 είχε ευστοχήσει στο τέταρτο πέναλτι ενάντια στην Γαλλία.

Τώρα, έπειτα από σχεδόν τρεις μήνες, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης έρχεται ξανά στο φως της δημοσιότητας, για έναν κάθε άλλο παρά ευχάριστο λόγο.

Γκονσάλο Μοντιέλ: Ο ποδοσφαιριστής που «σφράγισε» την κατάκτηση του Μουντιάλ κατηγορείται για σεξουαλική κακοκποίηση

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της Αργεντινής, η δικηγόρος Ρακέλ Ερμίδα Λεγέντα αποκάλυψε πως ο Μοντιέλ κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος μίας γυναίκας.

Η συγκεκριμένη γυναίκα ισχυρίζεται πως την 1η Ιανουαρίου του 2019, στα γενέθλια του ποδοσφαιριστή, είχε βρεθεί στην κατοικία του, χωρίς τις αισθήσεις της την ώρα του πάρτι, παρά το γεγονός ότι είχε πιει μόλις δύο ποτά. 

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, ξύπνησε στην πόρτα του σπιτιού του ποδοσφαιριστή, ενώ σε εξετάσεις στις οποίες προχώρησε, διαπιστώθηκε πως εκείνο το βράδυ είχε βιαστεί.

Η δικηγόρος μάλιστα αποκάλυψε πως την πρώτη φορά που η γυναίκα προσπάθησε να καταγγείλει το γεγονός, βρέθηκε μπροστά της η μητέρα του ποδοσφαιριστή προσπαθώντας να τη σταματήσει, απειλώντας τη.

Πηγή: skai.gr