Και αυτό το Σαββατοκύριακο η Super League παίζει μπάλα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Η δεύτερη στροφή των play off έρχεται με δύο ντέρμπι που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα αρχίζει και η δράση των play out.

Την Κυριακή 20/3 στις 19:30 έχουμε το…μπρα-ντε-φερ των δικεφάλων στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Τριάντα λεπτά νωρίτερα όμως, η εξαιρετικά κρίσιμη μάχη για την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής εξόδου διεξάγεται στο «Κλ. Βικελίδης», με τον Άρη να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα ανοίγει νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 15:30, με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός.

Αμέσως μετά  το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM, με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και φυσικά εκπομπές, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές.

Το Σάββατο 19/3 αρχίζει και το «μίνι» πρωτάθλημα των play out με το παιχνίδι στο Περιστέρι να ξεχωρίζει. Εκεί, ο ανεβασμένος Ατρόμητος φιλοξένει στις 17:15 τον Απόλλωνα Σμύρνης που ίσως παίζει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή. Την ίδια ώρα σέντρα έχουμε στο ματς Βόλος - Αστέρας Τρίπολης. Νωρίτερα, στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ υποδέχεται στις 15:00 τον Ιωνικό και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 19:30 στο Αγρίνιο με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού κόντρα στη Λαμία. 

Άκουσε και αυτό το Σαββατοκύριακο όλη την αγωνιστική δράση,στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6

Πηγή: sport-fm.gr