Η σύγχρονη αθλητική στέγη της Νέας Καλλικράτειας έχει τη σφραγίδα της bwin!

Η bwin πιστή στο στόχο της για ένα καλύτερο μέλλον στον αθλητισμό, παραδίδει στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής ένα νέο σύγχρονο και φιλόξενο προπονητήριο!

«Η Ελίνα Τζένγκο είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης! Στη 2η προσπάθεια, η 20χρονη πέταξε το ακόντιο στα 65,81μ., ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου κι επιβεβαίωσε τις προσδοκίες πως είναι το next big thing του ελληνικού στίβου». Συγκίνηση, δάκρυα χαράς τη στιγμή που η αθλήτρια της bwin έβλεπε κρεμασμένο στο στήθος της το Χρυσό Μετάλλιο, αλλά και ανυπομονησία για το επόμενο μεγάλο ραντεβού.

Η επόμενη μέρα είχε επιστροφή σε έναν χώρο… αφιλόξενο για πρωταθλητές, ωστόσο στο προπονητήριο της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής, ο ιδρώτας, το φιλότιμο των αθλητών, αποτύπωνε τη δίψα των αθλητών για νέες επιτυχίες. Οι προπονήσεις σε χωράφια, σε αποθήκες σπιτιών, σε κατεστραμμένα ταρτάν, δεν ήταν εμπόδιο ανυπέρβλητο για τους αθλητές.

Οι πέντε πρωταθλητές του χορηγικού προγράμματος «Τeam Future» της bwin, Οδυσσέας Μουζενίδης, Ελίνα Τζένγκο, Αναστασία Ντραγκομίροβα, Σοφία Κεσσίδη, Τάσος Λατιφλλάρι, αλλά και συναθλητές τους συνέχιζαν καθημερινά να δίνουν τη δική τους μάχη… επιβίωσης με σύμμαχο την αγάπη για τον αθλητισμό!

Ένα νέο προπονητήριο με τη σφραγίδα της bwin!

Η bwin πήρε την πρωτοβουλία κι έκανε το μεγάλο… άλμα για να κάνει καλύτερο το μέλλον των αθλητών. Το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού! Εξάλλου, ο αθλητισμός βρίσκεται στον πυρήνα κάθε κοινωνικής πρωτοβουλίας του βραβευμένου στοιχηματικού brand και στόχος είναι πάντα η ενίσχυση του. Σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Προποντίδας αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που παραχωρήθηκε από τις Δημοτικές Αρχές, ώστε να διαμορφωθεί ένας χώρος προπόνησης, ιδανικός για αυριανούς πρωταθλητές.

Η bwin ανέλαβε το κόστος διαμόρφωσης, χρηματοδοτώντας τις εργασίες στον χώρο. Το δύσκολο project, με γοργά βήματα, αλλά και αγάπη, σκόρπισε χαμόγελα και προσμονή. 

Ένα έργο πνοής ολοκληρώνεται και το νέο προπονητήριο της Νέας Καλλικράτειας θα αποτελέσει το νέο σύγχρονο «σπίτι» των αθλητών. Ειδικότερα, το κορυφαίο στοιχηματικό brand ανέλαβε να εξοπλίσει τον χώρο με τα απαραίτητα όργανα που χρειάζονται οι αθλητές για να εξελίξουν την καθημερινή προπόνησή τους και να αποφύγουν τραυματισμούς.

H Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ελίνα Τζένγκο είδε ένα ακόμα όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα. Η ίδια δεν έχασε ποτέ την πίστη στον εαυτό της, ήξερε τον τρόπο να αφήνει πίσω της τις αντίξοες συνθήκες και να στέλνει το ακόντιο ακόμα πιο μακριά. Τώρα, οι συνθήκες είναι ιδανικές, γι’ ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. «Είμαι ενθουσιασμένη, αφού ένα όνειρο μας γίνεται πραγματικότητα. Το νέο προπονητήριο θα αποτελέσει τη βάση για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση της πορείας μας», δήλωσε η αθλήτρια της bwin. 

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του πρωταθλητή της σφαιροβολίας, Οδυσσέα Μουζενίδη: «Είμαστε χαρούμενοι που η Νέα Καλλικράτεια θα έχει το δικό της σύγχρονο προπονητήριο, έναν χώρο ιδανικό για κάθε αθλητή που ονειρεύεται διακρίσεις». 

Η bwin έχει επιλέξει να βρίσκεται δίπλα σε νέα παιδιά με όνειρα, στόχους που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη, κάτι που αποτύπωσε και στις δηλώσεις της, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin Greece, Ιωάννα Μπερίου: «Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό το project. Σκοπός της bwin είναι να δώσει πρόσβαση σε κάθε αθλητή σε ασφαλή και λειτουργικά προπονητήρια. Πιστοί στη φιλοσοφία μας, στηρίζουμε έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό κάνοντας σταθερά βήματα, με ουσία. Εύχομαι, το νέο σύγχρονο προπονητήριο της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής να αποτελέσει εφαλτήριο για νέες επιτυχίες στον ελληνικό στίβο».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα


 

Πηγή: skai.gr