Η σιγουριά του Παναθηναϊκού, το «μπορώ» αλλά όχι πάντα της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός

Αν κατάφερε και μας έπεισε ο Παναθηναϊκός για κάτι στον α' γύρο, δεν είναι ότι απλά είναι 1ος αλλά ότι το κάνει με πειστικό τρόπο απέναντι στις Πειθίες που πίστευαν ότι θα γκελάρει λόγω απουσίας Αιτορ λόγω μικρού ρόστερ ή γιατί έπαιξε στην αρχή περισσότερα ματς στη Λεωφόρο.  

Κόντρα σε όλους όσοι τον αμφισβήτησαν στη διάρκεια του πρώτου γύρου, ο Παναθηναϊκός πέτυχε για ένα απλό στατιστικό λόγο… Κέρδισε όλα τα παιχνίδια στα οποία ήταν αγωνιστικά καλύτερος…και κατάφερε να μη χάσει στη Λεωφόρο από τον Ολυμπιακο , στο μοναδικό παιχνίδι που δεν του πήγε καλά! Αφού μόχθησε κυνήγησε και την τελευταία χαμένη μπάλα ο Ιωαννίδης στις καθυστερήσεις και πήρε πέναλντι!

Αντίθετα η ΑΕΚ που δείχνει πολύ ανεβασμένη μετά την είσοδο στην Opap Arena, έχασε παιχνίδια όπως ο Βόλος στην αρχή , δεν πήρε τίποτα στη Λεωφόρο παρά το ότι προηγήθηκε. Και το κυριότερο παρά την τεράστια δημιουργικότητα της στο γήπεδο, σε δύο ματς που είχε τα φόντα να πάρει 2 εκτός έδρας νίκες σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης, έφερε 2 Ισοπαλίες!!

Διαβάστε περισσότερα στο paopantou.gr

Πηγή: paopantou.gr