Κλείσιμο

Η Σερβία αντίπαλος της εθνικής ομάδας πόλο στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πήρε η Σερβία που νίκησε την Ιταλία και θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ελλάδας για μια θέση στο μεγάλο τελικό

Το εμπόδιο της Σερβίας θα πρέπει να ξεπεράσει η Ελλάδα για να βρεθεί στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματοςΗ ομάδα του Ούρος Στεβάνοβιτς νίκησε την Ιταλία με 15-14, μετά τη διαδικασία των πέναλτι (καν. αγ. 11-11) και θα αντιμετωπίσει την Εθνική μας ομάδα στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη (22/07) στις 11:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.

Οι Σέρβοι πήραν από νωρίς προβάδισμα δυο τερμάτων (2-0) και παρά την ανατροπή που έκανε η Ιταλία, ο Στραχίνια Ράσοβιτς με δυο γκολ έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του με 5-4. Η γειτονική χώρα έκανε το 6-5 με τους Ντι Σόμα και Πρεσούτι, σε ένα παιχνίδι με συνεχόμενες εναλλαγές στο σκορ.

Ο Ντι Φούλβιο σημείωσε το 11-10 στον παίκτη παραπάνω, ωστόσο, ο Νεμάνια Ούμποβιτς με γκολ από τα 2μ. έφερε το ματς σε απόλυτη ισορροπία και το οδήγησε στα πέναλτι (11-11).

Οι Ντι Σόμα και Ραντούλοβιτς αστόχησαν στο 2ο πέναλτι για Ιταλία και Σερβία αντίστοιχα, ο Νταμόντε έχασε το 5ο ιταλικό πέναλτι και ο Στραχίνια Ράσοβιτς σφράγισε την τεράστια πρόκριση των Σέρβων.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 4-4, 2-2.

Τα πέναλτι: 3-4

Ιταλία (Σάντρο Καμπάνια): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 4, Νταμόντε, Μαρτσιάλι, Φοντέλι 1, Κανέλα 2, Βελότο 1, Ετσενίκε, Πρεσούτι 2, Μπρούνι 2, Ντι Σόμα 2, Ντόλτσε, Νικόζια.

Σερβία (Ούρος Στεβάνοβιτς): Μίσοβιτς, Ραντούλοβιτς, Στραχίνια Ράσοβιτς 5, Ραντζέλοβιτς, Λάζιτς 1, Μιλόγιεβιτς, Ντράσοβιτς 2, Γιάκσιτς 3, Γιάνκοβιτς, Ούμποβιτς 1, Βούτσινιτς 2, Μαρτίνοβιτς 1, Μίτροβιτς

Πηγή: sport-fm.gr