Η δεύτερη στροφή του πρωταθλήματος έρχεται στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6

Μετά την περιγραφή των αγώνων, ακολουθεί ρεπορτάζ, δηλώσεις, σχόλια και φυσικά οι απόψεις των ακροατών, μόλις ανοίξουν οι γραμμές

Συντονιστείτε στην αγαπημένη σας συχνότητα για τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής που υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις, με το επαρχιακό ντέρμπι Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα την Παρασκευή στις 21:00 να μας βάζει στο κλίμα.

Το Σάββατο, οι περσινοί διεκδικητές του τίτλου, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κάνουν πρεμιέρα στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι «πράσινοι» υποδέχονται στο «Απ. Νικολαϊδης» τον Βόλο στις 20:00 και την ίδια ώρα έχει σέντρα και το ματς Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ. Στις 21:30 η ομάδα του Αλμέιδα φιλοξενεί στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Πανσερραϊκό

Η δράση συνεχίζεται την Κυριακή, με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο στις 21:30 να ξεχωρίζει. Μισή ώρα νωρίτερα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τούμπα την Κηφισιά, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει στις 19:15 με την αναμέτρηση Λαμία-Άρης.

Μετά την περιγραφή των αγώνων, ακολουθεί ρεπορτάζ, δηλώσεις, σχόλια και φυσικά οι απόψεις των ακροατών, μόλις ανοίξουν οι γραμμές. 

Όλα αυτά στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας. 
Στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6.

Πηγή: skai.gr