Η bwin «τρέχει» και φέτος στο Ioannina Lake Run!

Το μεγαλύτερο περιφερειακό δρομικό event επιστρέφει και η bwin στηρίζει για τέταρτη διαδοχική χρονιά το Ioannina Lake Run. Μια μεγάλη γιορτή που θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2022 στην πανέμορφη λίμνη Παμβώτιδα.   

Η bwin, πιστή στη φιλοσοφία της να «αγκαλιάζει» κάθε μεγάλη ελληνική διοργάνωση, δίνει ραντεβού στα Ιωάννινα, εκεί όπου θα διεξαχθεί το «Ioannina Lake Run». Το κορυφαίο στοιχηματικό  brand αποτελεί τον επίσημο χορηγό του υπέροχου δρομικού event και παραμένει συνοδοιπόρος της διοργάνωσης, στην προσπάθεια δυναμικής ανάπτυξής του.

Στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2022 η πόλη της Ηπείρου θα υποδεχθεί το δημοφιλές αθλητικό γεγονός, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη μαγευτική διαδρομή γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα. Η φετινή διοργάνωση θα αποτελέσει μια μεγάλη γιορτή, με πολλές εκπλήξεις και νέο ρεκόρ συμμετοχών.

Ioannina Lake Run

Το Ioannina Lake Run περιλαμβάνει τον Γύρο Λίμνης των 30 χλμ., που αποτελεί το βασικό αγωνιστικό event (πλαισιώνεται από αγώνες 5 χλμ. και 10χλμ.), αλλά και το Family Run (ο πρωτότυπος αγώνας «Μαμά - Καρότσι» και ο Παραλίμνιος Δρόμος για ΑμεΑ). Επίσης, στο πρόγραμμα έχει προστεθεί και αγώνας δρόμου για μαθητές Δημοτικών Σχολείων. 

Η «Εβδομάδα Λίμνης» που προηγείται του αγωνιστικού διημέρου, περιλαμβάνοντας ημερίδες, δράσεις για παιδιά, μουσικές εκδηλώσεις, προβολές, δημιουργικά εργαστήρια, εκθέσεις κ.α., δίνει τον τόνο για τις 
περιβαλλοντικές, κοινωνικές και πολιτιστικές διαστάσεις, που χαρακτηρίζει την όλη διοργάνωση.

H bwin, ένα από τα μεγαλύτερα στοιχηματικά brand παγκοσμίως, που δραστηριοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές και αποτελεί κορυφαίο διαδικτυακό προορισμό αθλητικής διασκέδασης, θα δώσει δυναμικό το παρών και στο Ioannina Lake Run.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα


 

Πηγή: skai.gr