Κλείσιμο

Η 20η αγωνιστική της SUPER LEAGUE στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6

To παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη είναι αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της αγωνιστικής, ωστόσο και τα υπόλοιπα ματς υπόσχονται συγκινήσεις!

Η 20η στροφή της Super League περνά από τον αέρα του Bwin ΣΠΟΡ FM 94,6!

To παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη είναι αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της αγωνιστικής, ωστόσο και τα υπόλοιπα ματς υπόσχονται συγκινήσεις!  

Το πρόγραμμα ανοίγει το Σάββατο στις 19:30,  με τον Βόλο να υποδέχεται τον Παναιτωλικό , ενώ μισή ώρα αργότερα στην πόλη των Ιωαννίνων ο ΠΑΣ φιλοξενεί τον Ατρόμητο. 

Η δράση συνεχίζεται την Κυριακή στις 16:00 στο «Γ. Καραïσκάκης» όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ και στη συνέχεια τα βλέμματα στρέφονται στην «OPAP Arena» όπου στις 19:30 η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Άρη. 

Η αυλαία πέφτει τη Δευτέρα με τρεις αγώνες. Στις 18:00 ο ΠΑΟΚ και ο Λεβαδειακός αγωνίζονται στην Τούμπα, στις 19:30 διεξάγεται το κρίσιμο ματς για την παραμονή ανάμεσα σε Λαμία και Ιωνικό, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 21:00 με το παιχνίδι της Τρίπολης, ανάμεσα σε Αστέρα και Παναθηναϊκό! 

Μετά το τέλος των αγώνων, το τρίτο ημίχρονο παίζεται στο στούντιο της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας, με ρεπορτάζ,  σχόλια, αναλύσεις και φυσικά εκπομπές με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές. 

Όλα αυτά, στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6!

Πηγή: skai.gr