Κλείσιμο

Γκατσίνοβιτς: «Η φετινή σεζόν με ΑΕΚ ίσως η καλύτερη της καριέρας μου»

Νέα συνέντευξη στη Γερμανία παραχώρησε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ενόψει της μάχης της Άιντραχτ στον τελικό Κυπέλλου, χαρακτηρίζοντας τη σεζόν του στην ΑΕΚ ως πιθανώς την καλύτερη στην καριέρα του

Ως ενδεχομένως την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, χαρακτήρισε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς τη φετινή με την ΑΕΚ.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός που κλήθηκε και πάλι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, παραχώρησε νέες δηλώσεις στη Γερμανία ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Γερμανίας ανάμεσα σε Λειψία και Άιντραχτ, το Σάββατο (3/6). Άλλωστε, το 2018 φορώντας τη φανέλα της ομάδας της Φρανκφούρτης είχε πετύχει ένα υπέροχο τέρμα στο αντίστοιχο ραντεβού με την Μπάγερν Μονάχου, για το οποίο μνημονεύεται μέχρι και σήμερα. Εξού και παραχώρησε σχετικές συνεντεύξεις. Χθες ήταν η «Bild», σήμερα το «sge4ever.de».

«Μιγιάτ συγχαρητήρια για την κατάκτηση του νταμπλ με την ΑΕΚ. Πολύ δυνατή χρονιά για εσένα με εννέα γκολ και 5 ασίστ, παίζοντας τεράστιο ρόλο στην επιτυχία της ομάδας σου», σχολιάστηκε από τους Γερμανούς σε ό, τι έχει να κάνει με το κομμάτι για τους νταμπλούχους Ελλάδας, με τον Γκατσίνοβιτς να απαντά «Ναι ευχαριστώ! Ίσως να ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου».

Από εκεί και πέρα, ρωτήθηκε φυσικά για το Κύπελλο του 2018 με την Άιντραχτ, ενώ κλήθηκε να δώσει την εκτίμησή του για παιχνίδι με τη Λειψία. Προέβλεψε λοιπόν πως η πρώην ομάδα του θα νικήσει 2-1, συμπληρώνοντας πως θέλει να γιορτάσει με τον κόσμο όταν σηκωθεί η κούπα. Επίσης, αποκάλυψε ότι θα βρεθεί το Σάββατο στον Βερολίνο όντας προσκεκλημένος της Άιντραχτ για να δει από κοντά τον τελικό.

Πηγή: sport-fm.gr