Και για το ντέρμπι των «δικεφάλων» ο προορισμός είναι ένας: Ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Ακούστε και αυτό το ντέρμπι αλλά και όλη την αγωνιστική δράση,στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6  

Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι στην «Opap Arena» είναι αυτό που κερδίζει όλη την προσοχή την Κυριακή (30/10), με την κόντρα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Όμως η 10η αγωνιστική της Super League περιλαμβάνει κι άλλες πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. 

Το Σάββατο (29/10) στις 19:30 ο Παναθηναϊκός δίνει ένα κρίσιμο ματς στην έδρα του Βόλου και μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς του που θα βρίσκονται στο «Πανθεσσαλικό» θα επιδιώξει να επεκτείνει το νικηφόρο σερί του απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 17:00 με την  αναμέτρηση Ιωνικός – Παναιτωλικός. 

Την Κυριακή μπορεί όλα τα βλέμματα να στρέφονται στη μάχη των «δικεφάλων» για το σημαντικότερο ματς της ημέρας, αλλά οι αγώνες αρχίζουν από νωρίς.

Στις 16:00 ο Ολυμπιακός που θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα, υποδέχεται τη μαχητική Λαμία και μισή ώρα αργότερα ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον Ατρόμητο. 

Όσο πλησιάζει η σέντρα στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ τόσο στον αέρα του bwin ΣΠΟΡ FM 94,6 θα ακούσετε όλο και περισσότερες αναλύσεις και τα τελευταία νέα των δύο μονομάχων πριν την έναρξη τους αγώνα στις 19:30, για να μπείτε στο κλίμα του ντέρμπι και να μην χάσετε το παραμικρό.

Το κυριακάτικο πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 20:30 με τον Άρη να φιλοξενεί τον ΟΦΗ. 

Μετά το τέλος των αγώνων, το τρίτο…ημίχρονο παίζεται στο στούντιο με σχόλια, αναλύσεις, ρεπορτάζ και τις απόψεις των ακροατών, μόλις ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα (31/10) με την επαρχιακή κόντρα ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης στις 18:00.

Ακούστε και αυτό το ντέρμπι αλλά και όλη την αγωνιστική δράση,στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6.

Πηγή: sport-fm.gr