Φοβερό fair play από αγόρι: Δόθηκε πέναλτι, αλλά είπε στον διαιτητή ότι δεν υπήρχε κάτι - Δείτε βίντεο

Σπουδαία κίνηση από τον Σάββα Γκιουρτζίδη, ο οποίος είδε τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι σε πέσιμό του στην περιοχή αλλά του είπε πως δεν υπήρξε κάτι

Μια τρομερή στιγμή έλαβε χώρα στην αναμέτρηση των ακαδημιών του Ορέστη Ορεστιάδα με τον ΑΟ Μαΐστρου.

Σε μια φάση λοιπόν ο διαιτητής μετά από πέσιμο του Σάββα Γκιουρτζίδη δείχνει την άσπρη βούλα για ανατροπή από τον τερματοφύλακα του Ορέστη Ορεστιάδας. Ωστόσο, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΑΟ Μαΐστρου (ακαδημία που ανήκει στο δίκτυο του Παναθηναϊκού), Γκιουρτζίδης, γυρίζει στον ρέφερι της αναμέτρησης για το πρωτάθλημα Κ16 πως δεν υπήρξε παράβαση και η υπόδειξή του ήταν λανθασμένη.
 


Κάτι που προκάλεσε άμεσα το χειροκρότημα του κόσμου που βρισκόταν στις εξέδρες του γηπέδου, συγχαίροντας τον Σάββα Γκιουρτζίδη για την σπουδαία κίνησή του και για το γεγονός πως επέδειξε ήθος και σεβασμό προς τον αντίπαλο και το άθλημα.

«Η Ακαδημία Μ.Γ.Σ.ΟΡΕΣΤΗΣ συγχαίρει το τμήμα Κ-16 του Μαΐστρου για την άψογη αγωνιστική και έξω αγωνιστική συμπεριφορά των αθλητών του.

Οφείλουμε όμως να αναδείξουμε και να επαινέσουμε την ιδιαίτερη στιγμή που ο αθλητής της Γκιουρτζιδης Σάββας παραδέχτηκε σε υπόδειξη πέναλτι του διαιτητή πως δεν υπήρχε επαφή και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Η διδασκαλία και η εφαρμογή τέτοιων συμπεριφορών είναι ο πρώτος λόγος ύπαρξης των Ακαδημιών και εμείς οφείλουμε να τις αναδεικνύουμε.

Συγχαρητήρια λοιπόν Ακαδημία Μαΐστρου και συνεχίστε την σωστή δουλειά»
, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ο Ορέστης Ορεστιάδας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ