Ευρωλίγκα: Τα τελευταία νέα πριν από το αποψινό ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Νίκος Ζέρβας και Γιώργος Πετρίδης μίλησαν στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το αποψινό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρώνται με ίδιο στόχο αλλά διαφορετικά κίνητρα απόψε στο ΣΕΦ (21:30) για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Νίκος Ζέρβας και Γιώργος Πετρίδης έδωσαν τα τελευταία νέα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Ο Κάνααν φτάνοντας σήμερα στην Αθήνα και χωρίς να προπονηθεί για μια εβδομάδα, θα είναι ρίσκο να παίξει. Δεν ξέρω αν η θέλησή του αρκεί για να είναι στη δωδεκάδα, αλλά και πάλι δεν θα έχει τον συνηθισμένο ρόλο. Ο Φαλ προφυλάχθηκε την Τετάρτη, αλλά ξεπέρασε την ίωση και χθες προπονήθηκε καλά, άρα θα είναι πανέτοιμος», ανέφερε ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών.

«Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει πάρει το μήνυμα του ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ ανταγωνιστικός και έχει το κίνητρο να βάλει τέλος σε αυτό το 12-0. Ο Μπαρτζώκας δεν θέλει να χαλαρώσουν οι παίκτες του και είναι ξεκάθαρος πως μετά την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας θέλει και την πρωτιά», πρόσθεσε.

Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Πετρίδης είπε: «Είναι εκτός ο Πονίτκα και ο Γουόλτερς, λογικά και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα, αλλά θα επιστρέψει ο Αγραβάνης. Ο Παναθηναϊκός θέλει να είναι ανταγωνιστικός, να σταματήσει το σερί του Ολυμπιακού και να παρουσιάσει βελτίωση δείχνοντας στον αντίπαλο πως δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα στους τελικούς».

Συμπλήρωσε, δε, πως «… θεωρώ πως θα είναι πολύ σημαντική η παρουσία του Λι, γιατί θα επωμιστεί το μεγαλύτερο φορτίο λόγω και των απουσιών. Θα πρέπει, επίσης, να βρει αρκετούς πόλους στην επίθεση και ταυτόχρονα να είναι σκληρός στην άμυνα και να μην παρασυρθεί από την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ».

Πηγή: sport-fm.gr