Δυνάμωσε τον ήχο του ραδιοφώνου σου, έχει ντέρμπι και παίζει στο γήπεδο του bwin ΣΠΟΡ FM 94,6

Από νωρίς, δεν ξεκολλάς από τους 94,6 γιατί τα ρεπορτάζ, οι αναλύσεις και οι συνεντεύξεις θα σε προετοιμάσουν για το μεγάλο παιχνίδι μέχρι να έρθει η ώρα της σέντρας.

Το ντέρμπι των πρωτοπόρων δεσπόζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό να μονομαχούν στην Τούμπα.

Την Κυριακή 2/10 στις 21:30 όλα τα βλέμματα στρέφονται στη Θεσσαλονίκη και στην προσπάθεια των παικτών του Λουτσέσκου απέναντι σε αυτούς του Γιοβάνοβιτς.

Από νωρίς, δεν ξεκολλάς από τους 94,6 γιατί τα ρεπορτάζ, οι αναλύσεις και οι συνεντεύξεις θα σε προετοιμάσουν για το μεγάλο παιχνίδι μέχρι να έρθει η ώρα της σέντρας.

Μεταδίδουν οι Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και Διονύσης Δεσύλλας. 

Η αγωνιστική δράση όμως αρχίζει από το μεσημέρι.

Στις 15:00 ο Αστέρας κοντράρεται στην Τρίπολη με τον ΟΦΗ και μία ώρα αργότερα ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ατρόμητο. Τη σκυτάλη παίρνει στις 19:30 η αναμέτρηση του Βόλου με τον Άρη στο «Πανθεσσαλικό».

Την Δευτέρα 3/10 γράφεται ιστορία. Η μέρα που όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ περίμεναν για αρκετά χρόνια, έφτασε! Το πρώτο ματς του «δικέφαλου» στο νέο του γήπεδο θα αρχίσει στις 20:00, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό. Δύο ώρες νωρίτερα θα έχουμε σέντρα στο ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό. 

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο 1/10 με τη… μάχη της Ρούμελης, όπου η Λαμία φιλοξενεί τον Λεβαδειακό στις 19:30. 

Και όπως πάντα, το… τρίτο ημίχρονο των αναμετρήσεων συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM, με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και φυσικά εκπομπές, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές.

Άκουσε και αυτό το ντέρμπι αλλά και όλη την αγωνιστική δράση, στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6.


 

Πηγή: sport-fm.gr