Επίσημο: Τέλος ο Λιονέλ Μέσι από την Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν επισημοποίησε το διαζύγιο με τον Λιονέλ Μέσι

Τέλος από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Λιονέλ Μέσι με κάθε επισημότητα.

Πριν λίγη ώρα ο pulga είπε το δικό του αντίο στην Παρί, με τον γαλλικό σύλλογο να έρχεται να επισημοποιήσει το «διαζύγιο» με ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Παριζιάνων:

«Μετά από δύο σεζόν στη γαλλική πρωτεύουσα, η περιπέτεια του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν θα φτάσει στο τέλος της σεζόν 2022-2023. Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας, ο οποίος κατέκτησε επίσης ένα Trophee des Champions και δύο τίτλους της Ligue 1 με το Les Rouge et Bleu.
Στις 29 Αυγούστου 2021, στη Ρεμς, έκανε το μεγάλο ντεμπούτο στο γαλλικό ποδόσφαιρο. 74 συμμετοχές αργότερα, ο Αργεντινός άσος άφησε το σημάδι του στη Γαλλία και στην Ευρώπη με το ταλέντο του, σημειώνοντας 32 γκολ - το πρώτο από τα οποία ήρθε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο UEFA Champions League στις 28 Σεπτεμβρίου 2021 - καθώς και σημείωσε 35 ασίστ. Έχοντας στεφθεί πρωταθλητής γαλλικού πρωταθλήματος την πρώτη του χρονιά στην πρωτεύουσα, πήρε επίσης το διάσημο βραβείο της Χρυσής Μπάλας του France Football κατά τη διάρκεια της ίδιας σεζόν - το έβδομο μιας τεράστιας καριέρας.
Νικητής του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA στο Κατάρ, ο αρχηγός της Αργεντινής έλαμψε επίσης για την Παρί Σεν Ζερμέν σε όλη τη σεζόν 2022-23. Πέρα από τα 16 γκολ του σε 31 αγώνες της Ligue 1, είναι ο κορυφαίος παίκτης με τις περισσότερες ασίστ του πρωταθλήματος, 16 στο σύνολο».

Ενδιαφέρον από εδώ και πέρα θα έχει να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Μέσι, αφού όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα και την τελική απόφαση να την παίρνει μέσα στην εβδομάδα.
Ωστόσο, η Αλ Χιλάλ παραμονεύει στη γωνία, προσφέροντας στον pulga… χρυσάφι, με τα δημοσιεύματα να δίνουν και να παίρνουν τις τελευταίες ώρες.

Πηγή: sport-fm.gr