«Είμαστε μαζί σου Κώστα, μη φύγεις», λένε στον Σλούκα οπαδοί της Φενέρμπαχτσε

Την αγάπη τους στον Κώστα Σλούκα, έσπευσαν να δείξουν πολλοί φίλαθλοι της Φενερμπαχτσέ, γράφοντας λόγια στήριξης στο Instagram του Έλληνα διεθνή γκαρντ. Την ώρα που ο Τούρκος διεθνής Σεμίχ Ερντέν εξέφραζε οργή στο Twitter με τα λόγια «Σλούκα, δεν θα τρως ψωμί σε αυτή τη χώρα χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας!», είναι πολλοί οι φίλαθλοι της ομάδας της Κωνσταντινούπολης που του ζητούν να μείνει στην ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς: «Είμαστε μαζί σου Κώστα!».

«Ως φίλαθλοι της Φενέρ, σε αγαπάμε και σε στηρίζουμε», «θα σε αγαπάμε για πάντα, μην φύγεις», «ό,τι κι αν έκανες, ξέρουμε ότι είσαι ειλικρινής και ήταν ένα ατυχές συμβάν. Δεν θα σταματήσουμε να σε στηρίζουμε» είναι κάποια από τα μηνύματα αγάπης των Τούρκων φιλάθλων της Φενέρ στον Σλούκα. 

Ο Κώστας Σλούκας δεν κράτησε το πανό στη μνήμη του Κεμάλ Ατατούρκ ανήμερα της 81ης επετείου από τον θάνατό του την Κυριακή (10/11), με το οποίο εισήλθαν στο παρκέ οι παίκτες της Φενερμπαχτσέ πριν τον αγώνα με την Μπεσίκτας. 

Νωρίτερα, τη Δευτέρα (11/11), τη στήριξή του στον Έλληνα διεθνή γκαρντ εξέφρασε δημόσια ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία της Φενερμπαχτσέ, Ερνέμ Τσαν. Ο Τούρκος προπονητής έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram: «Όποιος με γνωρίζει, ξέρει καλά την αφοσίωσή μου στη σημαία της Τουρκίας και στον μεγάλο μας ηγέτη, Ατατούρκ. Ο Κώστας Σλούκας έχει δείξει σεβασμό στην χώρα μας, στην σημαία μας και στον ηγέτη μας από τη πρώτη μέρα που βρέθηκε στον σύλλογο».

Ο Σλούκας είχε σπεύσει να εξηγηθεί μετά το τέλος της αναμέτρησης δηλώνοντας: «Κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν σεβάστηκα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τη χώρα και την ομάδα. Για την ακρίβεια τίποτα δεν έγινε συνειδητά. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν το κατάλαβα εγκαίρως. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και πως έχω παλέψει για την ομάδα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ