Έγραψε ιστορία ο ΛεΜπρόν: Πρώτος σκόρερ στην ιστορία του NBA - Βίντεο

Υπό το βλέμμα του Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του NBA και, μάλιστα, τιμήθηκε από τον θρύλο των Μπακς και των Λέικερς στο Λος Άντζελες

Το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του NBA έγραψε τα ξημερώματα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου του αγώνα με τους Θάντερ στην Crypto.com Arena, ο σταρ των Λέικερς με ένα fadeaway σουτ έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του NBA, ξεπερνώντας τον σπουδαίο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ.

Ο ΛεΜπρόν έσπασε το φράγμα των 38.387 που κατείχε από τις 5 Απριλίου του 1984 ο θρύλος των Μπακς και των Λέικερς, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την προσπάθεια του «βασιλιά», ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του κατά τη διάρκεια της διακοπής του αγώνα για την ξεχωριστή αυτή προσωπική του στιγμή.

Ο Τζέιμς πανηγύρισε το σπουδαίο επίτευγμά του με υψωμένες γροθιές, ο Τζαμπάρ σηκώθηκε από τη θέση του και μπήκε στο παρκέ ο Άνταμ Σίλβερ για να υπάρξει η σχετική βράβευση στον Αμερικανό σμολ φόργουορντ.

Εκτός από τον θρυλικό Τζαμπάρ, στο γήπεδο βρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο κολλητός του φίλος, Ντουέιν Γουέιντ, ο θρύλος των Λέικερς, Μπομπ ΜακΑντού και ο ράπερ Τζέι Ζι.

Πηγή: sport-fm.gr