Αθανασίου: «Ο τραυματισμός του Σένκεφελντ επισπεύδει την απόκτηση στόπερ»

Στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για τη ρεβάνς με την Ντνίπρο και στον τραυματισμό του Σένκεφελντ που επισπεύδει την απόκτηση ενός ακόμα αμυντικού, στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM o Νίκος Αθανασίου

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Newsroom», o Νίκος Αθανασίου!

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» αρχικά αναφέρθηκε στο αναμενόμενο sold out που ανακοινώθηκε για τη ρεβάνς με την Ντνίπρο στη Λεωφόρο, αφήνοντας ανοιχτό το «παράθυρο» του να υπάρξουν κάποια ακόμα εισιτήρια διαθέσιμα, από επιστροφές των φιλοξενούμενων ή των χορηγών.

Στη συνέχεια τόνισε την ανάγκη του να μην επαναπαυθεί η ομάδα μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα, αναφέροντας ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και πως υπήρχαν χρονικά σημεία στο ματς του Κόζιτσε στα οποία ο Παναθηναϊκός έδωσε δικαιώματα στην αντίπαλό του.

Όσον αφορά τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς, ανέφερε ότι δεν περιμένει άλλη αλλαγή στη βασική ενδεκάδα, πέραν αυτής του τραυματία Σένκεφελντ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 3 εβδομάδες.

Επιπλέον, μετέφερε ότι ο τραυματισμός του Ολλανδού «αναγκάζει» το «τριφύλλι» να... φορτσάρει για την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο «αναθέρμανσης» του ενδιαφέροντος για τον Όντρεϊ Λινγκρ από την Σλάβια Πράγας.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: sport-fm.gr