Κλείσιμο

Η ΑΕΚ ζητά άρση τηλεφωνικού απορρήτου Τριτσώνη

Για διεφθαρμένο σύστημα και για «προμελετημένο έγκλημα» εις βάρος της κάνει λόγο η ΠΑΕ ΑΕΚ, έπειτα από την ανακοίνωση της τιμωρίας της για τη διακοπή του αγώνα με τον Πανθρακικό την Κυριακή.

Η ΠΑΕ κατηγορεί ως υπαίτιους τον διαιτητή του αγώνα, Σταύρο Τριτσώνη και τα μέλη της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας που έλαβε την απόφαση σε βάρος της, ενώ παράλληλα επιρρίπτει ευθύνες και στους «ηθικούς αυτουργούς», τους «διοικούντες του συστήματος ‘σήψης’» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Για να μην ξεχνιόμαστε. Υπεύθυνη για τον ορισμό του κάθε Τριτσώνη [...] είναι η ΚΕΔ του κ. Καραμελίδη», συνεχίζει η ανακοίνωση της «κίτρινης» ΠΑΕ, η οποία, με έγγραφό της προς την ΕΠΟ ζητά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του διαιτητή Τριτσώνη προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιους μίλησε μετά την διακοπή της αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Για να γίνει, πάντως, κάτι τέτοιο, θα πρέπει να συναινέσει και ο εισαγγελέας.

Τέλος, ο σύλλογος αποσαφηνίζει ότι θα ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, η οποία προβλέπει τον μηδενισμό για τον αγώνα με τον Πανθρακικό και την αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ