Κλείσιμο

Έκλεισε η επιστροφή του Αμπού Καμαρά στον Άρη!

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά επιστρέφει στον Άρη ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος

Οριστικό deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη! Όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Νικολακόπουλος, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και υπάρχει συμφωνία για την επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά στους Θεσσαλονικείς.

Ο σέντερ φορ από τη Μαυριτανία αναμένεται να δοθεί ως δανεικός στον Άρη ως το φινάλε της σεζόν, ενώ υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι με το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ! Μάλιστα, η αγορά του θα είχε προχωρήσει από τώρα αλλά δεν γίνεται λόγω του Financial Fair Play.

Ο Πάρντιου, άλλωστε, τις τελευταίες ημέρες είχε… πιέσει και ο ίδιος για να κινηθεί ο Άρης για την επιστροφή του Καμαρά στους «κίτρινους», κάτι που τελικά έγινε. Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής θα βρεθεί τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Ο 27χρονος στράικερ είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό αλλά δεν βρήκε χώρο στα πλάνα των Μαρτίνς, Κορμπεράν και Μίτσελ και επιστρέφει στο «Κλ. Βικελίδης». Με τους «ερυθρόλευκους» έγραψε 6 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Πηγή: sport-fm.gr