Το Μπουένος Άιρες «γκρέμισε τα τείχη του» για την Αργεντινή του Μέσι: Εκατομμύρια στους δρόμους - Δείτε βίντεο

Ο Λιονέλ Μέσι στο «πάνθεον των ηρώων», δίπλα στον τεράστιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, που βλέπει από ψηλά και πανηγυρίζει

Πάνω από πέντε εκατομμύρια Αργεντινοί κατέκλυσαν τους κεντρικούς δρόμους στο Μπουένος Άιρες, το οποίο «γκρέμισε τα τείχη του» για υποδεχθεί τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές, τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του, μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Το πούλμαν της «αλμπισελέστε» σχεδόν... δεν κινείται ανάμεσα στους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς, οι οποίοι είδαν ένα όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα.

Σύμφωνα, δε, με την «Ole», 4 με 5 εκατομμύρια άνθρωποι είναι στους δρόμους, προκειμένου να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πολύτιμου τροπαίου, με τον Λιονέλ Μέσι να μπαίνει στο «πάνθεον των ηρώων», δίπλα στον μεγάλο ποδοσφαιρικό μέντορά του, τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, που, όπως δήλωσε συγκινημένος ο γιος του, βλέπει από εκεί ψηλά και χαίρεται.

Δείτε βίντεο με τις καταπληκτικές εικόνες από τη γαλάζια λαοθάλασσα στο κέντρο του μαγευτικού -σε κάθε περίπτωση- Μπουένος Άιρες: 

Πηγή: skai.gr