ΚΑΙΡΟΣ

Αποσύρθηκε η πρόταση για Μπλάνκο

Εμπλοκή παρουσιάζει η μεταγραφή του Ισμαέλ Μπλάνκο στην ΑΕΚ, καθώς ο πρόεδρος της Κολόν, Χέρμαν Λέρτσε παρότι αρχικά είχε συμφωνήσει με την πρόταση της Ένωσης (που ανερχόταν στο 1,1 εκατ. ευρώ), δεν έστειλε το φαξ με το οποίο θα επικύρωνε την συμφωνία και τη μεταγραφή.

Ο λόγος είναι ότι άρχισε να ξανασκέφτεται την προηγούμενη πρόταση της ΑΕΚ (1,2 εκατ. ευρώ σε τέσσερις δόσεις), ζητώντας παράταση μέχρι την ερχόμενη Τρίτη για να απαντήσει.

Το συγκεκριμένο γεγονός εκνεύρισε τον Ντέμη Νικολαΐδη που αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον παίκτη, λέγοντας στον Άρτσε : Εμείς δεν ασχολούμαστε άλλο μαζί σας.

Μιλώντας στο SportDay ο ισχυρός άνδρας της Κολόν τόνισε: Είναι αλήθεια ότι έχουμε συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Η μεταγραφή θα γίνει. Απλώς δεν έχουμε απαντήσει ακόμα εγγράφως στην ΑΕΚ για το ποια πρότασή της θα αποδεχθούμε, γιατί πιστεύω πλέον ότι η πρώτη πρότασή της ήταν καλύτερη. Επειδή, όμως, έχουμε τα παιχνίδια του πρωταθλήματος στην Αργεντινή και θέλω να τα παρακολουθήσω, δεν θα φύγουμε το Σάββατο. Θα φύγουμε με τον παίκτη τη Δευτέρα και θα έρθουμε στην Αθήνα την Τρίτη.Πηγή: Πηγή: Sport-fm