ΚΑΙΡΟΣ

Αποφορτίζεται το κλίμα στο λιμάνι

Λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τον Σεμπαστιάν Λέτο θα προσπαθήσει να δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε την Πέμπτη.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού θα έχει το μεσημέρι συνάντηση με τον 23χρονο ακραίο μέσο και θα προσπαθήσουν να λύσουν σε χαμηλούς τόνους τις όποιες διαφορές έχουν. Ο 45χρονος προπονητής περιμένει ο Αργεντινός άσος να αναγνωρίσει τα λάθη του και να υποσχεθεί ότι δεν θα προξενήσει στο μέλλον πρόβλημα στην ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τον Λέτο, ο παίκτης, που έχει δοθεί δανεικός από τη Λίβερπουλ, προτίθεται να ζητήσει συγγνώμη από τον Βαλβέρδε.

Ο Αργεντινός φέρεται να έχει πει στο κοντινό του περιβάλλον ότι "εγώ το μόνο που θέλω είναι γυρίσω στην ομάδα και να παίξω. Δεν έχω πρόβλημα να ζητήσω συγγνώμη από τον προπονητή, ούτε έχω πρόβλημα μαζί του. Το μόνο που θέλω είναι μια ακόμη ευκαιρία".

Αν τελικά δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο στη συνάντηση των δύο ανδρών, τότε ο παίκτης αναμένεται από την Παρασκευή να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους Πειραιώτες και γιατί όχι να υπολογίζεται από τον Ισπανό τεχνικό για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη.

Διοικητικοί κύκλοι ανέφεραν ότι μετά τη συνάντηση του Λέτο - Βαλβέρδε, ο Αργεντινός θα κληθεί σε απολογία και θα του επιβληθεί βαρύτατο χρηματικό πρόστιμό, με σκοπό να καταλάβει πλήρως τις συνέπειες των κινήσεών του.Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr