Απέρριψε μυθική πρόταση της Αλ Νασρ και δεν ξανασμίγει με τον Ρονάλντο ο Ζιντάν

Αρνητικά απάντησε σε αστρονομική πρόταση της Αλ Νασρ για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσίας ο Ζινεντίν Ζιντάν, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ

Κάθε άλλο παρά πιθανή φαντάζει πλέον η επανασύνδεση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος σταρ που απέχει από την προπονητική από το καλοκαίρι του 2021, φαίνεται πως δέχθηκε μυθική πρόταση από την Αλ Νασρ ώστε να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία από το επόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με δημοσίευμα του Foot Mercato.

Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο 51χρονος τεχνικός που έχει ουσιαστικά κατακτήσει τα πάντα καθοδηγώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης, αρνήθηκε πρόταση ύψους 150 εκατ. ευρώ για συνεργασία δύο ετών καθώς προτιμά να βρεθεί σε πάγκο ομάδας από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Θυμίζουμε ότι ο «Ζιζού» έχει ακουστεί αρκετές φορές για τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν και της εθνικής Γαλλίας, όπως και για τη Γιουβέντους, ενώ πάντοτε μένει «ζωντανό» και το σενάριο της επιστροφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης, έπειτα από δήλωση του προέδρου των «μερένχες» Φλορεντίνο Πέρεθ.

Πηγή: sport-fm.gr