Αϊτόρ: Ενθουσιασμένος για όσα έρχονται με τον Παναθηναϊκό

O Aϊτόρ Κανταλαπιέδρα αισθάνεται υπέροχα με το γεγονός ότι ξαναπαίζει ποδόσφαιρο αλλά γνωρίζει ότι θα πρέπει να προσπαθήσει διπλά για να είναι σε θέση να πετύχει τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό

Η επάνοδος του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα στην δράση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δημιούργησε συναισθήματα χαράς στον Ισπανό εξτρέμ τα οποία και μοιράστηκε με τους απεσταλμένους του Τύπου στην προετοιμασία του «τριφυλλιού»!

Παράλληλα, ο Αϊτόρ έδειξε να είναι συνειδητοποιημένος ως προς την δυσκολία που θα έχει και την δουλειά που θα χρειαστεί για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του...

Αναλυτικά όσα είπε:

-Πώς αισθάνεσαι που επέστρεψες μετά από 247 μέρες στην ενεργό δράση; Ποια είναι τα συναισθήματα σου;

«Τώρα όλα είναι υπέροχα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μπορώ να κάνω ξανά αυτό που αγαπάω: να παίζω ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και για όσα έρχονται και σκέφτομαι τους στόχους που θα θέσουμε. Πρέπει να προετοιμάσω σωστά τον εαυτό μου για τη νέα χρονιά. Ελπίζω ότι θα έχουμε μία εξαιρετική σεζόν».

-Ο κύριος στόχος της ομάδας τώρα είναι η Ευρώπη; Εσύ τι σκέφτεσαι;

«Για μένα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα από την ομάδα. Πρέπει να δουλέψω όσο καλύτερα μπορώ, για να είμαι έτοιμος να πάρω τον χρόνο συμμετοχής που θα μου δώσει ο προπονητής. Εγώ τότε πρέπει να είμαι έτοιμος, να είμαι στο 100% της αγωνιστικής μου κατάστασης. Αυτό θα κάνω τώρα σε αυτή την προετοιμασία. Αυτό το καλοκαίρι θα δουλέψω εντατικά για να εκμεταλλευτώ τον χρόνο που θα μου δώσει ο προπονητής».

Πηγή: skai.gr