Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 25ης Μαρτίου λόγω παρέλασης: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί Παρασκευή και Σάββατο στην Αθήνα

Που θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθήνα  - Στις 25 Μαρτίου θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων -  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στη Θεσσαλονίκη 24 και 25 Μαρτίου

Κλείσιμο

Άγριο ξύλο στη Νίκαια πριν το Προοδευτική-Αιγάλεω

Οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν μεταξύ τους στην πλατεία Σπάθα

Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στη Νίκαια, λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση της Προοδευτικής με το Αιγάλεω για την Super League 2.

Παρότι είχε απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών των φιλοξενούμενων, αρκετοί εξ αυτών διέσχισαν την «Γρηγορίου Λαμπράκη», έφτασαν με μηχανάκια στην Πλατεία Σπάθα (που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο του Ιωνικού), που μετατράπηκε σε πεδίο μάχης με οπαδούς της Προοδευτικής.

Υπήρχαν οδομαχίες για αρκετά λεπτά, με την αστυνομία να επεμβαίνει και να κάνει χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει τις συρράξεις, ενώ κάηκε ένα μηχανάκι κι άναψαν και κάποιες μικρές εστίες φωτιάς σε κάποια δέντρα. Η κατάσταση αποκλιμακώθηκε λίγο μετά τις 14:00.

Σημειώνεται πως τις ώρες πριν από τη μεγάλη ένταση στη Νίκαια υπήρχαν πολλές «εμπρηστικές» αναρτήσεις εκατέρωθεν στα social media και τα διάφορα οπαδικά forum.
 

Πηγή: sport-fm.gr