ΚΑΙΡΟΣ

ΑΕΚ: "Ντόπες" Δέλλα για την πρεμιέρα, σαφάρι ο Μιλοβάνοβιτς

Λίγες μέρες πριν την επίσημη επιστροφή της «Ένωσης» στη Σούπερ Λίγκα, οι Τραϊανός Δέλλας και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φροντίζουν (ο καθένας στον τομέα του) ώστε η ομάδα να φανεί αντάξια των προσδοκιών του κόσμου.

Από τη μια λοιπόν ο «Κολοσσός» τσιτώνει τους παίκτες του ενόψει της πρεμιέρας με τον Πλατανιά. Τους ξεκαθαρίζει σε κάθε ευκαιρία ότι θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι απ’ αυτά με Σεβίλλη και Ίντερ -που ενδέχεται όμως να έχει ακόμα μεγαλύτερες δυσκολίες. Έχει όμως μονάχα ευχάριστους «πονοκεφάλους» για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του το Σάββατο.

Εκτός από το γήπεδο όμως, η «Ένωση» θα παίζει μπάλα -μέχρι το τέλος του μήνα- και στα μεταγραφικά. Περιμένοντας άμεσα εξελίξεις στο θέμα του Λούκα (που δουλεύεται εδώ και καιρό) ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αξιολογεί προτάσεις και για τις άλλες δυο θέσεις όπου έχει αποφασιστεί ενίσχυση: Του στόπερ και του σέντερ-φορ.

Χωρίς βιασύνη (δεδομένου ότι μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου ενδέχεται να προκύψουν ευκαιρίες) και με απαραίτητη προϋπόθεση εκείνοι που θα έρθουν να έχουν την ικανότητα ν’ ανεβάσουν επίπεδο το ρόστερ κι όχι απλά να το συμπληρώσουν.Πηγή: skai.gr