Στους κορυφαίους προορισμούς ζήτησης κρουαζιέρας η Ελλάδα

Ανάμεσα στους φθινοπωρινούς προορισμούς με τη μεγαλύτερη ζήτηση κρουαζιέρας, είναι και η Ελλάδα

Η κρουαζιέρα συνεχίζει να ανακάμπτει με μεγάλο τρόπο καθώς φτάνουμε στο τελευταίο τρίτο του 2022. Πολλές γραμμές έχουν διευκολύνει τα πρωτόκολλα COVID-19 για να την κάνουν πιο προσιτή και ευκολότερη αυτό το φθινόπωρο.

Ενώ ο κλάδος συνεχίζει την επιστροφή του, η μηνιαία έκθεση CruiseTrends για τον Σεπτέμβριο της CruiseCompete.com αποκαλύπτει τις τάσεις που τροφοδοτούν την αναζωπύρωση του.

Συγκεκριμένα αποκαλύπτει τις γραμμές κρουαζιέρας, τα πλοία, τους προορισμούς, τα λιμάνια, τις καμπίνες και τα δρομολόγια που αναζητούν οι ταξιδιώτες αυτό το φθινόπωρο.

Ανάμεσα στους φθινοπωρινούς προορισμούς με τη μεγαλύτερη ζήτηση κρουαζιέρας, είναι και η Ελλάδα.

Ποιες είναι οι τάσεις στην κρουαζιέρα αυτό το φθινόπωρο

Οι πιο δημοφιλείς γραμμές κρουαζιέρας

Η Royal Caribbean International συνεχίζει να είναι η πιο περιζήτητη premium σειρά κρουαζιέρας, ακολουθούμενη από την Celebrity Cruises και τη Norwegian Cruise Line.

Στον τομέα της πολυτελείας, η Oceania Cruises βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πιο δημοφιλείς γραμμές κρουαζιέρας, ξεπερνώντας τις Cunard Line και Azamara.

Η American Cruise Lines είναι η κορυφαία εταιρεία κρουαζιέρας στο ποτάμι. Οι American Queen Voyages και Viking River Cruises συμπληρώνουν τις τρεις κορυφαίες γραμμές κρουαζιέρας στον ποταμό.

Αναλυτικά το θέμα στο tornosnews.gr

Πηγή: tornosnews.gr