Κλείσιμο

RSS feeds / Newsletters

Newsletters

Γραφτείτε στο κεντρικό newsletter του SKAI.gr ή επιλέξτε ένα συγκεκριμένο θέμα. To κάθε newsletter θα έρχεται μια φορά την ημέρα κατευθείαν στο email σας!

Με την καταχώρηση του email σας θα λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία (newsletter) από τον ΣΚΑΙ. Η παροχή της υπηρεσίας γίνεται μέσω του Feedburner της Google.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletter μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγραφείτε επιλέγοντας τον σύνδεσμο που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να ανατρέξετε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.


RSS Feeds — Ροές ειδήσεων

Τα RSS feed σας επιτρέπουν να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα θέματα του SKAI.gr, χωρίς να είναι απαραίτητο να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα. Μόλις δημοσιευθεί κάποιο νέο θέμα, ο υπολογιστής σας, μέσω κάποιου ειδικού προγράμματος RSS, φέρνει στην οθόνη σας τον τίτλο και την περίληψη, καθώς και το σύνδεσμο, ώστε, αν θέλετε, να διαβάσετε ολόκληρο το θέμα.

Για να λαμβάνετε RSS feed θα πρέπει να εγκαταστήσετε κάποιο από τα ειδικά προγράμματα RSS Reader ή να ενεργοποιήσετε τη σχετική λειτουργία του web browser σας (π.χ.: Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera) ή να χρησιμοποιήσετε κάποια από τα προγράμματα RSS Reader που λειτουργούν μέσω web.

Κατόπιν θα πρέπει να επιλέξετε τις κατηγορίες του SKAI.gr για τις οποίες θέλετε ενημέρωση μέσω RSS. Προκειμένου αν λαμβάνετε RSS feed με τα θέματα της συγκεκριμένης κατηγορίας, θα πρέπει να αντιγράψετε το σύνδεσμο στον οποίον οδηγεί το εικονίδιο (που εμφανίζεται δίπλα στο URL) και να τον επικολλήσετε στα feed του προγράμματος RSS Reader που έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας ή στο web browser σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να αντιγράψετε τους συνδέσμους που σας ενδιαφέρουν από τον κατάλογο των διαθέσιμων RSS feed όλων των κατηγοριών του SKAI.gr, που βρίσκονται σε αυτήν τη σελίδα.

Προγράμματα RSS Reader (ενδεικτικά)