Σάλος για το υβριστικό άρθρο Καρτερού - «Κεντρική γραμμή στον ΣΥΡΙΖΑ οι χυδαιότητες» λέει η κυβέρνηση

Κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ είναι, σύμφωνα με κυβέρνηση, τα όσα υβριστικά έγραψε για τον πρωθυπουργό ο Θανάσης Καρτερός στην Αυγή και τα οποία χαιρέτισε ο Παύλος Πολάκης.

«Οι χυδαιότητες Καρτερού είναι κεντρική γραμμή. Είναι Τσίπρας.  Οι χυδαίες πεζοδρομιακες ύβρεις σε βάρος του Πρωθυπουργού προφανώς είναι σε γνώση του κ. Τσίπρα. Πολάκης και Καρτερός δεν τοποθετούνται τυχαία. Όμως οι πολίτες κρίνουν το ύφος που πολιτεύεται ο καθένας και συγκρίνουν», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές.

«Το είδε η ντροπή και ντράπηκε»

«Το κείμενο του κ. Καρτερού που συνυπογράφει ο κ. Πολάκης, με τον οποίο δήθεν ο κ. Τσίπρας δεν συμφωνεί με όλα, το είδε και η ντροπή και ντράπηκε. Όπως θα έπρεπε να ντρέπεται κι ο καθένας που υποστηρίζει τέτοια πράγματα, όπως θα έπρεπε να ντρέπεται οποιοσδήποτε πολιτευεται με ρητορική μίσους» είπε ο κ. Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Για «πολιτικό χουλιγκανισμό» και «θλιβερή πολιτική» έκανε λόγο και ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και τον Άρη Πορτοσάλτε. 

Αποστάσεις από το άρθρο Καρτερού κράτησε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Αλεξιάδης είπε ότι συνυπογράφει απόλυτα μόνο τα όσα λέει ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας και το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που χαράζουν και την βασική γραμμή του κόμματος.

«Από εκεί και πέρα, κάθε στέλεχος έχει δικαίωμα να εκφράζει στις δικές του απόψεις. Άλλωστε ο φίλος και σύντροφος Καρτερός το γράφει στο κείμενό του, ότι η προσωπική μου άποψη είναι αυτή» τόνισε ο κ. Αλεξιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Καρτερός έγραψε στην Αυγή άρθρο με τίτλο «Επί προσωπικού και παίρνω την ευθύνη». Στην τελευταία παράγραφο του κειμένου του γράφει: «Μητσοτάκη, GFY» (Go F@@@ Yourself). Για αυτό το άρθρο συνεχάρη τον κ. Καρτερό ο Παύλος Πολάκης γράφοντας στο Facebook «Μπράβο Θανάση Καρτερέ. Συνυπογράφω κάθε λέξη».

Πηγή: skai.gr