Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Η απέχθεια του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομία παραμένει ασύλληπτη

«Ο κύριος Τσίπρας, αντί να πει μια λέξη συγχαρητηρίων για τη μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, επιλέγει και πάλι την μικροκομματική αντιπολίτευση», αναφέρεται στην ανακοίνωση

Ανακοίνωση - απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις θέσεις που εξέφρασε η Κουμουνδούρου για τις συλλήψεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η απέχθεια του ΣΥΡΙΖΑ προς την ΕΛΑΣ παραμένει ασύλληπτη.

Πριν από μια εβδομάδα,  ο κ. Τσίπρας δυσφήμιζε από την Γερμανία την Ελληνική Αστυνομία διεθνώς, αποτρέποντας έτσι τους τουρίστες να επισκεφτούν την πατρίδα μας.

Είναι ο ίδιος που, το περασμένο καλοκαίρι, κατηγορούσε τους Αστυνομικούς μας στον Έβρο ως δολοφόνους για την ανύπαρκτη «νεκρή Μαρία», υπονομεύοντας την Πατρίδα μας

Ο ίδιος που, εδώ και μια τετραετία, δεν έχει βρει μια λέξη υποστήριξης προς την Ελληνική Αστυνομία για τις μεγάλες επιτυχίες που έχει καταγράψει.

Σήμερα, ο κύριος Τσίπρας, αντί να πει μια λέξη συγχαρητηρίων για τη μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, επιλέγει και πάλι την μικροκομματική αντιπολίτευση. Επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πως αποτελεί τη μόνιμη φωνή μιζέριας και τοξικότητας. Και, επίσης, ότι η απέχθεια του ΣΥΡΙΖΑ προς την ΕΛΑΣ παραμένει ασύλληπτη.
 

Πηγή: skai.gr