Χαλαρή κουβέντα Τσίπρα με δημοσιογράφους λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες - Βίντεο

Η συζήτηση περιεστράφη στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που τελείωσε, αλλά και στον τελικό του μπάσκετ αύριο το απόγευμα. Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία

Στο καθιερωμένο γεύμα με δημοσιογράφους, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε μεζεδοπωλείο στο Μικρολίμανο.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Αντώνης Αντζολέτος, σε χαλαρό κλίμα ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε με δημοσιογράφους, τους ευχαρίστησε που κάλυψαν όλη την προεκλογική περίοδο και η συζήτηση περιεστράφη στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που τελείωσε, αλλά και στον τελικό του μπάσκετ αύριο το απόγευμα.

Ο κ. Τσίπρας σχολίασε μάλιστα ότι βρίσκεται στην έδρα του Ολυμπιακού που αγωνίζεται αύριο στο final four και πρόσθεσε με νόημα ότι θα πρέπει να αναμένουμε δηλώσεις μετά τις 11 μμ.

Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αυριανό αποτέλεσμα και έκανε λόγο για «πυκνή» προεκλογική περίοδο με πολλές συγκεντρώσεις και συνεντεύξεις και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που «έτρεξαν» μαζί του.

Πηγή: skai.gr