Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων - Την Δευτέρα εισάγεται προς ψήφιση στην ολομέλεια

Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισε η ΝΔ, απείχε της ψηφοφορίας ο ΣΥΡΙΖΑ, επιφύλαξη δήλωσαν το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και η Ελληνική Λύση, καταψήφισε το ΚΚΕ ενώ με το "παρών" τοποθετήθηκε το ΜεΡΑ25.

Εγκρίθηκε απόψε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο «Μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εξορθολογισμός της νομοθεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, οργάνωση της Εθνοφυλακής και άλλες διατάξεις», με αλλαγές που έγιναν δεκτές από τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο κατά την επεξεργασία του και θα ενσωματωθούν κατά την ψήφισή του. Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισε η ΝΔ, απείχε της ψηφοφορίας ο ΣΥΡΙΖΑ, επιφύλαξη δήλωσαν το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και η Ελληνική Λύση, καταψήφισε το ΚΚΕ ενώ με το "παρών" τοποθετήθηκε το ΜεΡΑ25.

   Το νομοσχέδιο εισάγεται στην ολομέλεια την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς η προγραμματισμένη για αύριο συζήτησή του αναβάλλεται λόγω της κηδείας του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, που έπεσε υπέρ πατρίδος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ